This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Xριστίνα των «Αρβύλα» γυμνή στο μπάνιο της!

Δειτε.....



Oι 12 πιο σέξι Ελληνίδες playmate όλων των εποχών

180 συνολικά υποψήφιες έχουν σταθεί, ημίγυμνες, μπροστά μας, από το 1997 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός στην Ελλάδα. Κάποιες τις ξεχάσαμε αλλά υπήρχαν και οι εκείνες που μας σημάδεψαν για πάντα.



12, Κάτια Δέδε, 2010

Μεγάλο φαβορί του περσινού διαγωνισμού -τον οποίο και κέρδισε, ανατρέποντας το πρότυπο που θέλει τις Playmate καμπυλωτές και σιλικονάτες- και ταυτόχρονα η καλύτερη απόδειξη της υπεροχής των ουκρανικών γονιδίων. Συνεχίζει τις ‘γυροβολιές’ της στην πιάτσα του μόντελινγκ, στην οποία και κυκλοφορεί από πολύ μικρή. Στα συν της (πέρα από το φαντασμαγορικό προσωπό της) το πως αντιμετωπίζει το γυμνό, δηλαδή εντελώς φυσικά και ακομπλεξάριστα.

11, Έφη Κυριάκου, 2009








Δικαίως νικήτρια του διαγωνισμού του 2009 και κάτοχος του μακράν πιο γυμνασμένου κορμιού από κάθε άλλη στην λίστα. Λογικό αν σκεφτείς την προυπηρεσία της στο βόλευ, καθώς και τα βραζιλιάνικα γονίδια στα οποία οφείλει την εφεσή της στον χορό και εκείνη την ανατομική λεπτομέρεια που όλοι γνωρίζουμε. Τον τελευταίο καιρό έχει ψιλο-χαθεί από την πιάτσα, αλλά διατηρούμε τις ελπίδες ότι θα εμφανιστεί ξανά, δυναμικά στο προσκήνιο.

10,Όλγα Φαρμάκη, 2006


Μπορεί το 2006 να έφυγε από τον διαγωνισμό με άδεια χέρια, αλλά η πορεία της απέδειξε ότι αν έχεις προσόντα, το σύμπαν θα συνομωτήσει για να δώσεις στους άντρες αυτό που θέλουν (Ναι, αλλιώς το είπε ο Κοέλιο. Πες του να μου κάνει μύνηση). Όταν την γνωρίσεις, συνειδητοποείς το πόσο καλό παιδί είναι, αυτό που λένε χαρακτήρας-διαμάντι. Καθώς επίσης και το πόσο προσπαθεί να σταματήσει να φωτογραφίζεται γυμνή. Κάτι που δεν το βλέπω να συμβαίνει στο άμεσο μέλλον.
9, Χρύσα Δρακάκη, 2009








O τίτλος-παρηγοριά Super Star μοιάζει, τώρα που το βλέπουμε με μάτι καθαρό και από απόσταση, πολύ λίγος για να χωρέσει τα πληθωρικά προσόντα, τα δεκάδες τατού και την Καλιφορνέζικα αύρα της Χρύσας. Το ίδιο βραχύβιο ήταν και το περασμά της από την τηλεόραση, ως συμπαρουσιάστρια του Showbiz news. Όπως καταλαβαίνεις, το κορίτσι μας είναι άτυχο. Γιατί, το περιβόητο πακέτο, το διαθέτει. Και με το παραπάνω. Ίσως θα έπρεπε να έχει γεννηθεί μια δεκαετία πριν.
8, Κορίνα Στεργιάδου, 1998



Θυμάμαι ακόμη την φωτογραφησή της για το Playboy, αμέσως μόλις πήρε τον τίτλο της Playmate. Αν και στην αρχή, την μπέρδεψα με Λατινοαμερικάνα.

Και της ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για το ότι την συμπεριέλαβα σε αυτή την λίστα, καθώς έχει αποσυρθεί από τον χώρο εδώ και χρόνια (είναι σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη, με τον οποίο έχουν και 3 παιδιά). Φαντάσου το πόσο είχα κρασάρει μαζί της, που είχα πάει να την δω και το φεγγάρι που τραγούδαγε στο Romeo, δίπλα στην Κοκκίνου και τον Τσαλίκη.
7, Kωνσταντίνα Ράμπια, 2006

Οι πιο εντυπωσιακοί γλουτοί που έχουν περπατήσει ποτέ σε ελληνικό έδαφος (για τους γνώστες, ανώτεροι από της Μαστροκώστα) σε ένα άκρως προβοκατόρικο πακέτο που περιλαμβάνει αρχαιοελληνικής διατομής πρόσωπο, πλούσια μελαχρινή κόμη και ένα τσαμπουκά που δικαιώνει το Πειραιώτικο της καταγωγής της. Η Super Star 2006 δεν είναι πλέον στην Α γραμμή της δημοσιότητας. Εκτός και αν αποφασίσει να μας γυρίσει και πάλι την πλάτη. 

6,Σύλβια Παπαδάκη, 2008

Μια Κρητικοπούλα που δεν σηκώνει πολλά στο σπαθί της. Αυτό που κάποιοι λένε δύστροπη και άλλη ‘να μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει’.Ήρθε από το πουθενά, κέρδισε εύκολα τον τίτλο της Playmate, έκανε 2-3 σέξι φωτογραφήσεις και πλέον προσπαθεί –και ψιλοκαταφέρνει- να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Πάντα στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα έχουν προ πολλού στερέψει οι βρύσες που έτρεχαν ευρώ. Το πιο σημαντικό από όλα; Το στήθος είναι εντελώς δικό της.

5, Nατάσα Λυμπερίδου, 2010



Έφυγε με τον τίτλο Super Star, παρόλο που είχε σαφώς πιο Playmate αναλογίες από την νικήτρια, Κάτια Δέδε. Αλλά φρόντισε να πάρει την ‘εκδικησή’ της με ένα σωρό σέξι φωτογραφήσεις σε Nitro, Esquire και Max. Η –πτυχιούχος πλέον- του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου ξεκινάει ουσιαστικά φέτος την καριέρα της, επιδιώκοντας μια θέση στην τηλεόραση. Πέρα από τα εμφανή σωματικά προσόντα –με highlight τα εξαιρετικά καλίγραμμα πόδια της-, μεγάλο της προσόν, όταν την δεις από κοντά, είναι η κλάση που εκπέμπει το προσωπό της. 

4, Αναστασία Περράκη, 2005

Σύζηγος (του Ολυμπιονίκη του τάε-κβον-ντο Μιχάλη Μουρούτσου) και μητέρα, το κορίτσι από την Αίγινα παραμένει μια από τις πιο αξιοπρεπείς και χαμηλών τόνων παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό. Πανδικαίως Playmate 2005, φρόντισε να μεταφράσει τον τίτλο σε μια αξιοπρεπή παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ και στην συνέχεια της τηλε-παρουσίασης.
3, Χρυσάνθη Ντάφλα, 2002

Τιμή και δόξα στην Βόρεια Ήπειρο, από όπου και κατάγεται η εντυπωσιακή Playmate 2002, ότι πλησιέστερο είχαμε ποτέ σε ελληνίδα Heidi Klum. Έχοντας, όπως έχει δηλώσει, αρχίσει να δουλεύει από πολύ μικρή (σε παγωτατζίδικο, καφετέρια, κομμωτήριο), το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ (και φέτος να ανέβει τα σκαλιά της εκλησίας δίπλα στον Γιάννη Λούβαρη) μοιάζει κάτι σαν εκπλήρωση του American Dream αλά ελληνικά.

2, Κάτια Ζυγούλη, 1997

Καλός οιωνός ή τοποθέτηση του πήχυ τόσο ψηλά που είναι σαν να βάζεις τον λαιμό σου στην λαιμητόμο; Αυτές είναι οι μοναδικές επιλογές που έχεις όταν ξεκινάς για πρώτη χρονιά τον διαγωνισμό στην Ελλάδα και ανακυρήσσεις playmate την Κάτια Ζυγούλη, που μόλις είχε προσγειωθεί από την Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως, το κοινό, εμείς, μόνο κερδισμένοι βγήκαμε. Πλέον η Κάτια είναι παντρεμένη και μητέρα και η μοναδική πιθανότητα να την δούμε σέξι είναι αν αποφασίσει να ξαναπρωταγωνιστήσει σε ταινία (όπως συνέβη με το Επικίνδυνες Μαγειρικές).
1, Ιωάννα Λίλη, 2001


Η μοναδική Ελληνίδα playmate που θα μπορούσε όντως να κάνει καριέρα στα λημέρια του Χιου Χέφνερ. Δυστυχώς εκείνη προτίμησε το μπράτσο του Θοδωρή Ζαγοράκη (δίπλα στον οποίο βρήκε την οικογενειακή θαλπωρή και την μητρότητα). Ευτυχώς προλάβαμε να την χαρούμε και εμείς για μερικά χρόνια, τότε που βρεθήκαμε οικιοθελή αντικείμενα στο μπαράζ σέξι φωτογραφήσεων που είχε εξοπαλύσει.


Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/11/o-12-playmate-pics.html#ixzz1qPyXiCJP

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Βρήκαμε το χειρότερο photoshop που έγινε ποτέ !

Φωτογραφία της ημέρας: Το χειρότερο Photoshop της χρονιάς




pistepseto.blogspot.com 

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σοκολατένια ρούχα: Ποια είναι η αγαπημένη σας «σοκολατίνα»;


chocolate-clothes
Η Μόδα και ζαχαροπλαστική παντρεύτηκαν. Η πιο γλυκιά αλλά και «πονηρή» απόλαυση, η σοκολάτα, φιλοξενείται εδώ και λίγο καιρό στις πασαρέλλες προκαλώντας τόσο στο μάτι, όσο και στο στόμα! Σκεφτείτε ένα φόρεμα ή εσώρουχα από σοκολάτα…. Και πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ύστερα από το πρώτο ραντεβού… ή και γενικότερα…. Διπλή η απόλαυση! Ψηφίστε την αγαπημένη σας «σοκολατένια» - δημιουργία γράφοντας ένα σχόλιο στο τέλος του κειμένου με τον αριθμό που αντιστοιχεί στην αγαπημένη σας φωτογραφία…
chocolate-clothes 1 
(Δημιουργία 1)


chocolate-clothes 2 
(Δημιουργία 2)


chocolate-clothes 3 
(Δημιουργία 3)


chocolate-clothes 4
(Δημιουργία 4)

chocolate-clothes 5 
(Δημιουργία 5)

chocolate-clothes 6 
(Δημιουργία 6)

chocolate-clothes 7 
(Δημιουργία 7)

chocolate-clothes 8 
(Δημιουργία 8)

chocolate-clothes 9 
(Δημιουργία 9)

chocolate-clothes 10 
(Δημιουργία 10)

chocolate-clothes 11 
(Δημιουργία 11)

chocolate-clothes 12 
(Δημιουργία 12)

chocolate-clothes 13 
(Δημιουργία 13)

chocolate-clothes 14 
(Δημιουργία 14)

chocolate-clothes 15 
(Δημιουργία 15)

chocolate underware2 
(Δημιουργία 16)

chocolate underware3 
(Δημιουργία 17)

chocolate underware4

chocolate underware5 
(Δημιουργία 18)

chocolate unterware 
(Δημιουργία 19)




http://mastercook.gr 

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αν υπήρχαν τα meme faces στην καθημερινή ζωή μας!

Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς θα ήταν τα αγαπημένα μας memefaces από το 9gag.com στην καθημερινή ζωή μας. Απολαύστε το:









Αν ο Chuck Norris ήταν σε βιντεοπαιχνίδια!


Δείτε τα παρακάτω βίντεο:
Chuck Norris Vs Angry Birds

Chuck Norris Vs Mario

Chuck Norris Vs Pac Man

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ντύθηκε κουνελάκι... και μίλησε για όλα!

Από τα πρώτα live του Dancing On Ice η Πηνελόπη αναφέρθηκε για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, την οποία και κατάφερε να ξεπεράσει.»Κάνε ένα πείραμα: Κοίτα ένα σημάδι στον τοίχο αρκετή ώρα, θα δεις ότι αυτό μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει πως όσο το κοιτάζεις αυτό μεγεθύνεται.... Τα δύο πράγματα που βοήθησαν πολύ (...να ορθοποδήσω) ήταν η δημιουργία της μπάντας και το Dancing On Ice» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Adore
Η ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη: «Είμαι ερωτευμένη, αλλά το κρύβω καλά!» και συνέχισε: «Ο σύντροφός μου είναι εκεί για να είμαστε μαζί και να περνάμε όμορφα. Όχι για να το επιδεικνύω»








topeiraxtiri

Η κακιά πεθερά και πώς θα τη νικήσεις

 Συνήθως οι αριθμοί δεν μιλάνε. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως μπορούν να τα πουν όλα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως παγκοσμίως σήμερα, το 60% των γάμων υποφέρουν από το λεγόμενο ''σύνδρομο της κακιάς πεθεράς''. 
Σκέψου μάλιστα πως στην συγκεκριμένη έρευνα δεν υπολογίστηκαν οι πεθερές σε ζευγάρια που συζούν, που ετοιμάζονται να παντρευτούν ή ακόμα και σε σχέσεις, όπως η δικιά σου, που απλά έτυχε να γνωρίσεις τη μαμά του καλού σου. Εκεί, τα νούμερα σίγουρα θα εκτοξεύονταν!
 

 Για να μην χρειαστεί να περάσεις λοιπόν σε ακραίες λύσεις αντιμετώπισης της κακιάς πεθεράς που σου έτυχε αλά Τζένιφερ Λοπέζ εναντίον Τζέιν Φόντα, ακολούθησε τον παρακάτω χρυσό δεκάλογο, ώστε να είσαι και συ καλά και η πεθερά σου ''χειρότερα''.

 
Έβγαλαν τα μαχαίρια Λόπεζ και 
 Φόντα στην "Κακιά Πεθερά" 

1. Εν αρχή ην η ''μανούλα'': όσο και να σε τσατίζει, μην ξεχάσεις ποτέ πως για τον σύζυγο, εραστή, σύντροφο, αρραβωνιαστικό σου, η μητέρα του θα είναι πάντα η μητέρα του. Με το να την βρίζεις μπροστά του ή να την μειώνεις, λίγα πράγματα θα καταφέρεις. Πρέπει να αποδεχτείς πως αυτή προηγείται (ή έτσι νομίζει) και συ έπεσαι στην καρδιά του αγαπημένου σου. Στο κάτω-κάτω εκείνη γνώρισε πρώτη.

2. Έχε την από κοντά : δεν είπαμε να γίνετε και κολλητές. Το να γνωρίσεις την πεθερά σου και να αναπτύξεις ένα είδος φιλίας μαζί της δεν είναι απαραίτητα κακό. Μέσα από αυτή τη σχέση θα μάθεις τι της αρέσει ή όχι. Έτσι θα βρεθείς προετοιμασμένη σε μελλοντικές διχογνωμίες και καβγάδες. 

3. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός: το να σε συμπαθήσει η μητέρα του καλού σου είναι θέμα λίγων λεπτών κατά την πρώτη σας γνωριμία. Εκεί θα αναπτύξει μια συγκεκριμένη άποψη για σένα που δύσκολα θα αλλάξει, αφού ως γνωστόν "η πρώτη εντύπωση μετράει". Δείξε από την αρχή πόσο αγαπάς τον γυιό της και πόσο θέλεις να τον κάνεις ευτυχισμένο. 

4. Κέρδισε το σεβασμό της: φυσικά και είναι δύσκολο να αποδεχτείς την πεθερά σου σαν κομμάτι της ζωής σου. Το ίδιο συμβαίνει και με σένα που σε βλέπει απειλητικά, σαν να θέλεις να της πάρεις το παιδί της. Φρόντισε λοιπόν από νωρίς να κερδίσεις με τις πράξεις σου το σεβασμό της, και αργότερα ίσως και να κερδίσεις και την αγάπη της.

5. Στο ίδιο στρατόπεδο: μην ξεχνάς πως τόσο εσύ όσο και η πεθερά σου, παίζετε στην ίδια ομάδα. Μοιράζεστε και οι δύο την αγάπη και τον ενδιαφέρον σας για το ίδιο άτομο: τον αγαπημένο σου και γιό της.

6. Όχι στην αρνητικότητα: αν η μητέρα του συντρόφου σου έχει δείξει εξ' αρχής την αρνητικότητα της στο πρόσωπό σου, δεν χρειάζεται να κάνεις και συ το ίδιο. Δείξε ουδέτερη στάση και ανωτερότητα και θα βγεις κερδισμένη, αφού ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει. 

7. Ζήτα τη βοήθεια της: εννοώντας... ζήτα τη βοήθεια της όταν σε συμφέρει. Για παράδειγμα, όταν θες να πας για ψώνια άφησέ της τον μικρό, ή όταν δεν έχεις μαγειρέψει, ζήτα να σου ετοιμάσει κάτι γρήγορο. Προς Θεού μην το παρακάνεις και της δώσει περισσότερο αέρα απ' όσο χρειάζεται. 

8. Μακρυά κι αγαπημένες: αν έχεις τη δυνατότητα, κράτα την αγαπημένη σου πεθερούλα όσο πιο μακρυά γίνεται. Και δεν εννοούμε μόνο την συναισθηματική απόσταση, αλλά την σίγουρη και ασφαλή μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Οπωσδήποτε όμως όχι στο ίδιο σπίτι.

9. Όχι στις προβληματικές καταστάσεις: η εμπειρία έδειξε πως ιδιαίτερα επικίνδυνες κατηγορίες "μαμάκια" άντρα είναι οι εξής: 

Ο φαντάρος: επειδή η συναισθηματική του κατάσταση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, την εν λόγω περίοδο θα προτιμήσει να δει τη μαμά του στις εξόδους. 
Ο μοναχογιός: δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Έτσι έμαθε το παιδί. 
Ο "χωρίς πατέρα": γιατί πάει πακέτο με τη μαμά του εφ' όρου ζωής, αφού έχει ρόλο προστάτη και αλλαγές δεν γίνονται. 

10. Νωρίς νωρίς: αν δεις ότι από την πρώτη ημέρα το αγόρι σου είναι κολλημένο στη μαμά του, τράβα γι' άλλα. Θα αποφύγεις έτσι να δεθείς χωρίς λόγω σε μια εξ' αρχής προβληματική κατάσταση.


theblog24.gr

Tattoo μαυρίσματος,η νέα τρέλα!!!

Θες να αποκτήσεις tattoo αλλά φοβάσαι μήπως το βαρεθείς ή το μετανοιώσεις?

Η λύση είναι πολύ απλή:

Τωρα που πλησιάζει το καλοκαίρι σχίσε σε κάποιο παλιό σου ρούχα ένα μοτίβο και βγες στον ήλιο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους...
















serfarisma.blogspot.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Θα μπορούμε να μιλάμε όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Δεν είναι ούτε επιστημονική φαντασία, ούτε μιλάμε για κάτι που θα συμβεί στο μακρινό μέλλον. Η τεχνολογία υπάρχει και τη βάζει σε εφαρμογή η microsoft.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να ανοίξει το κινητό του και να συνεννοηθεί σε μια παντελώς άγνωστη σε αυτόν γλώσσα χωρίς τον παραμικρό κόπο.

Μιλάμε για τον σούπερ μεταφραστή που θα λανσάρει η microsoft ο οποίος με τη χριά μάλιστα του χρήστη θα κάνει αυτόματη μετάφραση σε όποια γλώσσα επιθυμεί.

Αρχικά το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε όσους μιλούν αγγλικά και θα κάνει αυτόματη μετάφραση σε 26 γλώσσες.

Η συσκευή “αντιγράφει” τη φωνή του χρήστη και ... μιλάει σε άλλη γλώσσα!

Πολύ σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία σχεδιάζει να εγκαταστήσει τη συσκευή σε smartphones.
newsit.gr