This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

USB Tampon Flash Drive, ένα flashάκι μόνο για γυναίκες!


Στη λίστα με τα πιο πρωτότυπα USB sticks έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα, το USB Tampon Flash Drive που όπως μαρτυρά και η ονομασία του είναι ολόιδιο με ταμπόν!






Είναι συμβατό με Windows και Mac και διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (2GB, 4GB, 8GB) για μικρή, μέτρια και μεγάλη “ροή” δεδομένων. Το USB Tampon Flash Drive μπορείτε να παραγγείλετε από εδώ με την τιμή του να ξεκινά από τα $29.90.

πηγή: www.techgear.gr

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

O Ray Stevenson, είναι ο νέος στόχος του Dexter


Με τα γυρίσματα του Dexter για τον έβδομο κύκλο να ξεκινούν μέσα στον επόμενο μήνα, οι παραγωγοί της σειράς έχουν αρχίσει να συμπληρώνουν το πάζλ με τους νέους ηθοποιούς που θα προστεθούν στο καστ της νέας περιόδου. Από τα πρώτα ονόματα που δημοσιεύτηκε πως θα πάρει μέρος είναι αυτό του Ιρλανδού, Ray Stevenson, που θα είναι βασικός κακός του εβδόμου κύκλου. Για την συνέχεια πατήστε εδώ!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σάρα Βαρόνε: Η Ιταλίδα παρουσιάστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ!!

Η Σάρα Βαρόνε ξέρει να κάνει… τηλεόραση!

Η Ιταλίδα σεξοβόμβα η οποία ξεχώρισε ελέω προκλητικών εμφανίσεων στο σόου που παρουσιάζει στην ιταλικήτηλεόραση, αφού τα..έβγαλε όλα είπε τώρα να δοκιμάσει κάτι άλλο!






Τρίτη 10 Απριλίου 2012

«Kαμαρώστε τον μισθό μου»:Η πολυσυζητημένη φωτογραφία.



Εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις για την εικόνα που με λεπτομέρειες αναφέρει το πού πηγαίνει ένας μισθός 820 ευρώ τον μήνα στην Ελλάδα.
Πολλά σχόλια οργής συνοδεύουν την εικόνα που δείχνει το πόσο υψηλό είναι το κόστος ζωής στην Ελλάδα, αλλά και το ότι οι περικοπές οδηγούν ξεκάθαρα τους Έλληνες πλέον στην εξαθλίωση.

Το πορτοφόλι του Έλληνα έχει ''αδυνατίσει'' επικίνδυνα και όσο ακούει κανείς για μισθούς Βουλγαρίας, τόσο περισσότερο απορεί με τη ''λογική'' που έχουν υιοθετήσει οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι ηγέτες...





Πηγή: mediagate.gr


Η λαμπάδα του Ελληνάρα!

Είναι απλή εύκολη και πάνω από όλα φτηνή. 
Μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας και το κόστος της είναι μηδαμινό. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την...Σουβλακολαμπάδα
!












to-potistiri

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στον αέρα και το πρώτο αυτοκίνητο - ελικόπτερο




Εκεί που δεν υπήρχε ούτε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, ξαφνικά προέκυψαν δύο! Λίγο μετά την πρώτη πετυχημένη δοκιμή οδήγησης - πτήσης του αυτοκινήτου - αεροπλάνου Transition της αμερικανικής εταιρίας Terrafugia, η ολλανδική εταιρεία PAL-V ανακοίνωσε....


ότι έκανε και εκείνη την πρώτη πετυχημένη δοκιμή του δικού της ομώνυμου αυτοκινήτου - ελικοπτέρου σε μία βάση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ολλανδίας.

Το διθέσιο ιπτάμενο όχημα PAL-V (Personal Air and Land Vehicle), σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», μπορεί να κινηθεί στο δρόμο και να πετάξει στον αέρα με ταχύτητα έως 180 χιλιομέτρων την ώρα και στις δύο περιπτώσεις.

Το PAL-V έχει ακτίνα δράσης στον αέρα έως 500 χιλιόμετρα, πετώντας σε υψόμετρο μέχρι 1.200 μέτρα. Χρειάζεται ένα αεροδιάδρομο 165 μέτρων για να απογειωθεί και 30 μέτρων για να προσγειωθεί, ενώ τόσο η απογείωση, όσο και η προσγείωση, μπορούν να γίνουν μόνο σε αεροδρόμια, κάτι που καθιστά το όχημα-ελικόπτερο νόμιμο.

Όταν προσγειώνεται, με το πάτημα ενός κουμπιού από τον οδηγό, το όχημα διπλώνει τις έλικές του που βρίσκονται στο πάνω μέρος του (δεν έχει αναδιπλούμενα φτερά στο πλάι όπως το «Transition») και μετατρέπεται σε τρίκυκλο αυτοκίνητο με ακτίνα δράσης έως 1.200 χλμ.

Η αντίστροφη διαδικασία ξεδιπλώματος των ελίκων και μετατροπής του αυτοκινήτου σε ελικόπτερο δεν γίνεται αμέσως, αλλά
χρειάζεται γύρω στα δέκα λεπτά.

Οι έλικες γυρίζουν με πολύ πιο αργή ταχύτητα σε σχέση με ένα κανονικό ελικόπτερο και τροφοδοτούνται με ενέργεια από στροφεία
σαν προπέλες, που βρίσκονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Στόχος των ολλανδών κατασκευαστών είναι να φέρουν επανάσταση στις προσωπικές μετακινήσεις, καθώς ο ιδιοκτήτης του PAL-V θα το οδηγεί από το σπίτι ή το γραφείο του έως το τοπικό αεροδρόμιο, θα απογειώνεται από εκεί, θα προσγειώνεται όπου νομίζει και, στη συνέχεια, πάντα με το ίδιο μεταφορικό μέσο, θα οδηγεί μέχρι τον τελικό προορισμό του.

Έτσι, το αεροπορικό ταξίδι θα γίνει σταδιακά προσωπική υπόθεση, όπως είναι ήδη το οδήγημα, και οι δύο τρόποι μετακίνησης θα γίνουν συγκοινωνούντα δοχεία.

Το ιπτάμενο όχημα αναπτύσσεται από το 2008 και τα πρώτα εμπορικά μοντέλα του αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2014 σε τιμή γύρω στα 250.000 έως 300.000 ευρώ.

Η εταιρεία συνεργάστηκε για τη δημιουργία του PAL-V με το τμήμα αεροδιαστημικής του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας Ντελφτ και το Εθνικό Εργαστήριο Αεροδιαστημικής της Ολλανδίας.



Πηγή:on-news.gr

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

8χρονος εντοπίζει κλοπιμαία αξίας $350.000 χάρη στο Find My iPhone!


Οι περισσότεροι κάτοχοι iOS συσκευών θα γνωρίζουν πιθανότατα το Find My iPhone, μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που εντοπίζει και ενημερώνει το χρήστη σχετικά με την τοποθεσία της χαμένης ή κλεμμένης συσκευής του.
Το Find My iPhone αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και ο 8χρονος Landon Crabtree, όταν διαρρήκτες έκλεψαν ανάμεσα σε άλλα πράγματα και το πολυαγαπημένο iPad της οικογένειας του. Μόνο που αυτά που ανακάλυψε ξεπερνούσαν κάθε φαντασία…
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Landon κατόρθωσε να εντοπίσει την τοποθεσία της κλεμμένης συσκευής σε ένα ξενοδοχείο και η οικογένεια του ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία. Έπειτα από έφοδο τους στο δωμάτιο, οι αστυνομικοί αντίκρυσαν έκπληκτοι κλοπιμαία από 100 περίπου διαρρήξεις συνολικής αξίας $350.000!
Όλα αυτά φυσικά χάρη στο 8χρονο αγοράκι που κατόρθωσε να πιάσει τους “μεγαλοδιαρρήκτες” αδιάβαστους…

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

William Levy: Εσείς θα λέγατε όχι?!


O William Levy Γκουτιέρεζ, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας στις 29 Αυγούστου του 1980 και είναι ο μεγαλύτερος από τα 3 παιδιά της οικογένειάς του.
Έφυγε από την Κούβα στα 15 του και πήγε να ζήσει στην Καλιφόρνια, όπου σπούδασε οικονομικά.
Συνέχισε με σπουδές υποκριτικής στο Λος Άντζελες και το Μεξικό.
Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε δύο παραστάσεις το 2002. Από τότε έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλενουβέλες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις στο Πουέρτο Ρίκο.
Το 2006 το ισπανικό περιοδικό «La Gente» τον ανέδειξε ως έναν από τους 50 πιο σέξι νέους. Ο Γουίλιαμ έχει έναν γιο, τον Κρίστοφερ Αλεξάντερ, και μια κόρη, την μόλις 5 μηνών Κάιλι Αλεξάντρα με τη μεξικάνα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ.
Το 2008 ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον πρώτο της καριέρας του, στην τηλενουβέλα «Cuidado con el angel» (Μαρία, άγγελέ μου) στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου υποδύεται τον Χουάν – Μιγκέλ στο πλευρό της Μαϊτέ Περόνι.

Επίσης έχει συμμετάσχει στο video clip της Jennifer Lopez "i'm into you" αλλά και στο "Dancing With The Stars " στο εξωτερικό. 

Ας πάρουμε μία γεύση....






Ο Azis και το καυτό φιλί με τον σύντροφο του!

Μετά από την  αναστάτωση που προκάλεσαν εκείνος και ο σύντροφος του στο Vip Big Brother της Βουλγαρίας, αφού μέχρι και sex έκαναν μπροστά στις κάμερες με αποτέλεσμα να τιναχτεί η τηλεθέαση στα ύψη ενώ λίγο αργότερα... εγκατέλειψαν το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού οικειοθελώς . Όλα σχεδόν τα video clips του... προκλητικά όμως στην Βουλγαρία ξέρουν ποιος είναι... και τον πάνε γιατί τα τραγούδια του γράφουν την δικιά τους ιστορία στο εγχώριο πεντάγραμμο. Μέχρι και το κομμάτι του Σώτη Βολάνη κυκλοφόρησε στα Βουλγάρικα... Το καλοκαίρι προκάλεσε για ακόμη μία φορά με μια δημοσιευμένη φωτογραφία  εκείνου και του συντρόφου του σε μία πισίνα να φιλιούνται παθιασμένα





Εσείς τι έχετε να πείτε?!

Ο Azis και η περίεργη ζωή του!

Ο βουλγαρικής καταγωγής Azis, γεννημένος το  1978 στο Σλίβεν της Βουλγαρίας, δεν ειναι γνωστός στη χωρα του μόνο για τα τραγούδια του αλλά και για τη περίεργη ζωή του (γάμο με άντρα, κόρη με παρένθετη μητέρα,...) και για τα προκλητικά video clip του προφανώς! 


Ο Azis έχει εμφανιστεί στο πλευρό της Mariana Popova στον ημιτελικό της Eurovision Song Contest 2006 με το τραγούδι "Let Me Cry" αλλά το τραγούδι δεν ήταν τόσο καλό φαίνεται για το μεγάλο φινάλε και η δισκογραφία του περιλαμβάνει τραγούδια όπως «Celuvai Me" (2003), " Na Golo " (2003), "Kraliat" (2004), " Together" με Desi Slava (2004) και πολλά άλλα...


 Ας πάρουμε μια γεύση από την εκκεντρικότητα του..




Η Βουλγάρικη ερμηνεία του τραγουδιού "Πες το μου ξανά" του  Νίκου Βερτη.

Δειτε εδώ το καυτό φιλί του Azis μέσα σε πισίνα με τον σύντροφο του!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οι νέες τάσεις στα νύχια : Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012‏

Μπήκε η άνοιξη με την πιο χαρούμενη διάθεση, φαίνεται εξάλλου και από τα νέα χρώματα και της τάσεις της εποχής!
 Το φούξια έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του! Επίσης, χρώματα σε αποχρώσεις του πράσινου και του πορτοκαλί, κυρίως το φυστικί και το μανταρινί δεν θα λείψουν από το νεσεσέρ μας! Και για όσες προτιμάτε τις πιο σίγουρες επιλογές σας έχουμε pastel -nyde χρώματα, όπως το beige και το γαλακτερό λευκό.


Hot τάσεις:

  • Multy-colored, βάψτε  τα νύχια σας με διαφορετικά χρώματα!
  • Για πιο εντυπωσιακό look, δημιουργημένο μόνο από εσάς χρησιμοποιήστε στρας και πολύχρωμα αυτοκόλλητα.
  • Halfmoon manicure? Είναι το νέο γαλλικό και λέμε ΝΑΙ!
  • Απαραίτητη πριν το βάψιμο των νυχιών μας είναι η βάση που προστατεύει τα νύχια μας.




φούξια, μανταρινί και παστέλ ροζ!














 

















Πρωταπριλιάτικες φάρσες: Η χαρά του παιδιού



Μία ιδέα, ένας φαρσέρ, ένα (ή περισσότερα) θύματα. Αυτά είναι μες στις άκρες τα βασικά «συστατικά» για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα. Για να πετύχει, βέβαια, η «συνταγή» θα πρέπει αφ’ ενός η ιδέα να είναι καλή, αφ’ ετέρου ο φαρσέρ να την εκτελέσει αψεγάδιαστα και με όσο το δυνατόν περισσότερο… επαγγελματισμό. Επηρεασμένοι και εμείς από το trolling κλίμα της ημέρας, μοιραζόμαστε δέκα  oldschool αλλά και μοντέρνες ιδέες για φάρσες στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο. Εκτελείτε με δική σας και μόνο ευθύνη.



«Εκτύπωσέ το»
Δυσκολία: 2/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 χαρτί Α4
Microsoft Word
Σελοτέιπ

Οδηγίες: Γράψτε μια επιστολή στο Word σε επίσημο ύφος και κολλήστε την σε εμφανές σημείο, ενημερώνοντας τους συναδέλφους ότι ο εκτυπωτής του γραφείου έχει αναβαθμιστεί και πλέον δέχεται φωνητικές οδηγίες. Υπογράψτε «Εκ του τεχνικού τμήματος» για να γίνει ακόμα πιο ψαρωτικό. 

«Έκλασαν» τα windows
Δυσκολία: 1/5

Τι θα χρειαστείτε:
Το Pc ενός συναδέλφου
Printscreen από μια blue screen of death (όπως π.χ. αυτή)

Οδηγίες: Ανοίξτε αυτή τη φωτογραφία σε full screen στον υπολογιστή του συναδέλφου σας και παράλληλα εξαφανίστε ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αράξτε και παρακολουθήστε τον ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε στραβά. Όσο λιγότερο εξοικειωμένος είναι με την τεχνολογία, τόσο περισσότερο χρόνο θα του πάρει να καταλάβει τι συνέβη.

Scream Νο 1238974
Δυσκολία: 1/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 φωνή
1 διάδρομο
1 κατώφλι
Υπομονή

Οδηγίες: Κλασσική φάρσα που πιάνει πάντα. Σταθείτε έξω από ένα δωμάτιο του σπιτιού. Περιμένετε καρτερικά μέχρι αυτός που είναι μέσα να βγει, εμφανιστείτε ξαφνικά μπροστά του και ουρλιάξτε με όλη σας τη δύναμη.  Προσοχή σε: άτομα μεγάλης ηλικίας, καρδιακούς. Αποφύγετε να το κάνετε στη δουλειά. Η φάρσα γίνεται ακόμα πιο πετυχημένη αν φοράτε μια τρομακτική μάσκα ή έχετε βαφτεί ανάλογα.

Τρέξε Λόλα τρέξε!
Δυσκολία: 5/5

Τι θα χρειαστείτε:
Μια ομάδα φίλων (όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο)
1 ανυποψίαστο πεζό σε κάποιο δρομάκι χωρίς ιδιαίτερη κίνηση
1 κάμερα (προαιρετικά)
Οδηγίες: Περιμένετε τον ανυποψίαστο πεζό/πεζή/ζευγαρι να μπει στο δρομάκι. Ξεκινήστε να τρέχετε σαν σπρίντερ ουρλιάζοντας σαν να σας κυνηγάει ταύρος στην Ισπανία. Κατά πάσα πιθανότητα ο ανυποψίαστος πεζός θα αρχίσει να τρέχει μαζί σας ουρλιάζοντας και αυτός, χωρίς να ξέρει το γιατί. 

Το σελοφάν
Δυσκολία: 2/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 σελοφάν
1 τουαλέτα
1 ζευγάρι γάντια (για τους σιχασιάρηδες)

Οδηγίες: Τυλίξτε το σελοφάν γύρω από την τουαλέτα και κάτω από το καπάκι, φροντίζοντας ώστε να είναι τόσο τεντωμένο που να μην φαίνεται. Πηγαίνετε σε ένα διπλανό δωμάτιο και περιμένετε στωικά να ακούσετε τις αντιδράσεις του θύματος. Ακόμα καλύτερο αν το θύμα είναι γυναίκα. 
Δείτε το επεξηγηματικό βίντεο: 



«Θα τυλίξω ο,τι αγαπάς»
Δυσκολία: 5/5

Τι θα χρειαστείτε:
Μπόλικο χαρτί περιτυλίγματος ή 6 Χρυσούς Οδηγούς
1 ψαλίδι
1 σελοτέιπ
3 συνεργούς (προαιρετικά)
Οδηγίες: Διαλέξτε ένα μικρό δωμάτιο (π.χ. γραφείο ή μπάνιο) στο σπίτι και τυλίξτε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί με το χαρτί. Περιμένετε το θύμα να μπει μέσα και φωνάξτε «Έκπληξη!». Προσοχή. Μην τυλίξετε – καλύψετε φάρμακα, μαχαίρια, γυαλιά μυωπίας. 


Την κουρτίνα ένα;
Δυσκολία: 1/5

Τι θα χρειαστείτε: 
1 δωμάτιο με κουρτίνα
1 φίλο (ή εχθρό)
1 βιντεοκάμερα (προαιρετικά)

Οδηγίες: Ακόμα ένα all time classic. Κρυφτείτε πίσω από την κουρτίνα και παραμείνετε ακίνητος μέχρι το θύμα να μπει μέσα στο δωμάτιο. Πηδήξτε έξω από την κουρτίνα ουρλιάζοντας και φύγετε τρέχοντας. Επίσης προσοχή σε άτομα μεγάλης ηλικίας.

Ο αντικαταστάτης
Δυσκολία: 4/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 φουσκωτή κούκλα (είτε από sex shop είτε από κατάστημα με παιδικά είδη)

Οδηγίες: Το πρωί, προτού ξυπνήσει ο/η σύντροφός σας σηκωθείτε από το κρεβάτι και βάλτε την πλαστική κούκλα στην θέση σας. Σκεπάστε την και φωνάξτε δυνατά το όνομα του/της συντρόφου σας. Παρακολουθείστε την αντίδρασή του/της. Το κόλπο απογειώνεται αν κάνετε το πρόσωπο της κούκλας να σας μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως ο τύπος στο βίντεο.
 

Το τηλεφώνημα
Δυσκολία: 5/5 

Τι θα χρειαστείτε:
1 καλογραμμένο σενάριο
Εξαιρετική αυτοσυγκράτηση

Οδηγίες: Βαδίστε στα χνάρια του Φουσέκη, των Πατρινών ή ακόμα και του Λέντη (αν θέλετε να το τραβήξετε στα άκρα) και κάντε την κλασική τηλεφωνική φάρσα σε φίλο/γνωστό/ άγνωστο/πιτσαρία/ κατάστημα ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να ΜΗΝ λυθείτε στα γέλια.

Ούτε γρατζουνιά
Δυσκολία: 4/5

Οδηγίες: Αφήστε στο καπό του αυτοκινήτου ενός φίλου/γνωστού ένα σημείωμα στο οποίο θα γράφετε «Συγγνώμη για την ζημιά. Πάρτε με τηλέφωνο ώστε να κανονίσουμε το θέμα με τις ασφάλειές μας – (τηλέφωνο κάρτας που μόλις πήρατε)». Παρακολουθείστε το θύμα από απόσταση ενώ μάταια προσπαθεί να βρει την ζημιά στο αυτοκίνητο και περιμένετε καρτερικά να σας πάρει τηλέφωνο. 
 


www.in2life.gr