This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

20 κιλά σε 23 μερες;! Απιστευτο κι όμως αληθινό!

Την παρακάτω δίαιτα την βρήκα τυχαία σε ένα forum και σκέφτηκα ότι ίσα ίσα προλαβαίνουμε μέχρι τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στις παραλίες! Η δίαιτα αυτή υπόσχεται την απώλεια 10 με 20 κιλών, ανάλογα και με τον μεταβολισμό, μέσα σε 23 μέρες! Παιδιά καλή αρχή και φυσικά περιμένω και τα δικά σας σχόλια!


01η μέρα:

    * ρύζι με τυρί τριμμένο, απεριόριστη ποσότητα

 02η μέρα:

    * μακαρόνια μαύρα με τυρί, απεριόριστη ποσότητα

03η -04η -05η μέρα:

    * μπιφτέκια ψητά χωρίς ψωμί
    * σαλάτα: ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, απεριόριστη ποσότητα 

06η -07η -08η μέρα:

    * μπριζόλα μοσχαρίσια ψητή
    * σαλάτα: ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, απεριόριστη ποσότητα 

09η -10η -11η μέρα:

    * κοτόπουλο ψητό
    * σαλάτα: ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, απεριόριστη ποσότητα 

12η -13η μέρα:

    * πατάτες τηγανιτές
    * 1 κομμάτι φέτα
    * βραστά λαχανικά, απεριόριστη ποσότητα 

14η -15η μέρα:

    * μοσχαρίσια κατσαρόλας, απεριόριστη ποσότητα

16η -17η μέρα:

    * σαλάτα: ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, απεριόριστη ποσότητα 

18η -19η μέρα:

    * φρούτα της αρεσκείας σας, απεριόριστη ποσότητα.

20η μέρα:

    * ρύζι με τυρί τριμμένο, απεριόριστη ποσότητα 

21η μέρα:

    * μακαρόνια με τυρί τριμμένο, απεριόριστη ποσότητα

22η μέρα: 

    * βραστά λαχανικά, απεριόριστη ποσότητα 

23η μέρα:

    * μια τούρτα της αρεσκείας σας όλη μέρα.

Η... «αόρατη» τηλεόραση του μέλλοντος!!!!


Η τηλεόραση του μέλλοντος θα μπορούσε να είναι μία διάφανη οθόνη
, η οποία θα είναι πιο λεπτή και διακριτική από ποτέ και, το κυριότερο, θα «εξαφανίζεται» όταν την απενεργοποιούμε!


Η συγκεκριμένη τεχνολογία (TOLED) υπάρχει μεν σήμερα, αλλά είναι αρκετά αργή ακόμα. Επιπλέον, η παραγωγή οθονών αυτού του μεγέθους δεν είναι προς το παρόν δυνατή.

Η πρώτη τηλεόραση Loewe με οθόνη τεχνολογίας TOLED, σχεδιαστής της οποίας είναι ο Michael Friebe, ήταν υποψήφια στον διαγωνισμό iF Concept Design για το 2011.

«Ως η πρώτη του είδους της, η “Loewe Invisio” παρουσιάζει τεχνολογική καινοτομία, συνδυάζοντας τη συμβατική LCD οθόνη και την τελευταία τεχνολογία TOLED», είπε ο Friebe.

«Αυτό της επιτρέπει να αναπαράγει μη διάφανες, στέρεες κινούμενες εικόνες με πλούσια χρώματα και πλήρη γκάμα αντίθεσης, από τελείως μαύρο σε κάτασπρο», προσέθεσε.

Η τηλεόραση Loewe εκπροσωπείται σε περίπου 50 χώρες, ενώ αποκλειστικές γκαλερί με το προϊόν υπάρχουν σε μεγάλες διεθνείς πόλεις όπως είναι η Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, η Ρώμη, η Κοπεγχάγη, η Βιέννη, η Μόσχα και το Χονγκ Κονγκ.

trnstch_18-5-2012









tchtv_18-5-2012








http://directnews.gr/

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αυτό το στήθος δεν κρύβεται με τίποτα!!!


Η σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Τhe only way is Essex» εμφανίστηκε σε κλαμπ με λευκό φόρεμα που αναδείκνυε το «φρέσκο» στήθος της το οποίο είναι αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους που έκανε πρόσφατα.


Η 30χρονη Chloe Sims φόρεσε τα τακούνια της, άφησε τα μαλλιά της κάτω και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάνοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να παραληρούν.

Το στήθος της έτοιμο να «εκραγεί» μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα ενώ κάποιοι πιο τολμηροί φρόντιζαν να το κρατάνε στη θέση του για να μην γίνουν τα... αποκαλυπτήρια που δεν ήθελαν και πολύ.















Πηγή:pinnokio.gr

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που διασφαλίζει με νόμο την ελευθερία στο Διαδίκτυο


Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που διασφαλίζει με νόμο την ελευθερία στο Διαδίκτυο


H Ολλανδία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, η οποία με νομοθεσία μπορεί και διασφαλίζει ένα ανοιχτό και ασφαλές Internet στη χώρα προστατεύοντας επιπρόσθετα τους καταναλωτές από οποιαδήποτε κίνηση παρεμπόδισης πρόσβασης στο Διαδίκτυο από τους παρόχους.
Ο νόμος απαγορεύει τους παρόχους να εμπλακούν με οποιοδήποτε τρόπο στην διαδικτυακή παρουσία των χρηστών τους. Επιτρέπει, από την άλλη, την διαχείριση της κίνησης στο Internet σε περίπτωσης συμφόρησης και ασφάλειας του δικτύου εφόσον αυτά τα μέτρα είναι προς όφελος του χρήστη. Ο νόμος περιλαμβάνει, μάλιστα, και ένα κομμάτι σχετικά με την ηλεκτρονική παρακολούθηση απαγορεύοντας στους παρόχους να χρησιμοποιούν τέτοιες τεχνολογίες, όπως deep packet inspection (DPI), εκτός και αν ο ίδιος ο χρήστης το έχει επιτρέψει με ρητή εντολή που μπορεί να ανακαλέσει οποιαδήποτε στιγμή.
Ένα άλλο κομμάτι του νόμου αφορά τις περιπτώσεις αποσύνδεσης χρηστών που οι πάροχοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν σε έναν περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι πολύ σημαντική σε μια κοινωνία πληροφοριών και οι πάροχοι μπορούσαν μέχρι σήμερα να αποσυνδέουν χρήστες για διάφορους λόγους. Πλέον μόνο σε περίπτωση απάτης ή μη πληρωμής λογαριασμών οι πάροχοι θα έχουν αυτό το δικαίωμα.
H Bits of Freedom, το κίνημα πίσω από την προώθηση αυτού του νομοσχεδίου στη χώρα, χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης και την χαρακτηρίζει ως ιστορική για την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Ας ελπίσουμε ότι το παράδειγμα της Ολλανδίας θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στην Ευρώπη.


Ο Michael Winslow από την «Μεγάλη των μπάτσων σχολή»

Δείτε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τον άνθρωπο με τις δέκα χιλιάδες φωνές!











Απολαύστε τον


Αδυνατίστε τρώγοντας παγωτό!!!


Σύμφωνα με έρευνες, η σύνθεση του παγωτού μπορεί να ενισχύσει τοκάψιμο του λίπους, αν καταναλώνεται σε λογικά πλαίσια.

Επίσης, εξυπηρετεί στη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος, της λαχτάρας για γλυκό, βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου του παχέος εντέρου, και περιορίζει τα εγκεφαλικά επεισόδια και τη δημιουργία πέτρας στα νεφρά.


Ακολουθήστε μία δίαιτα των 1200 - 1500 θερμίδων την ημέρα για τις γυναίκες και 2.000 θερμίδες για τους άνδρες. Μπορείτε να καταναλώσετε τρία φλιτζάνια την εβδομάδα παγωτό χαμηλών λιπαρών και κατά προτίμηση με γεύση βανίλιας.

Ακολουθήστε τη δίαιτά σας κατά γράμμα και σε λίγο καιρό θα έχετε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε χωρίς στερήσεις και καταπίεση.

Τι λένε τα μάτια του σκύλου σας για την υγεία του;


Το σκυλάκι σας δεν μπορεί να σας πει αν πονά ή αν δεν αισθάνεται καλά. Όμως αν είτε παρατηρητικός, ως ιδιοκτήτης, μπορείτε να καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του αρκεί να κοιτάξετε καλύτερα!



Τα μάτια είναι σημαντική πηγή πληροφοριών για το σκυλάκι σας αφού συνδέονται και με το νευρολογικό αλλά και με το αγγειακό σύστημα.


Η εξέταση των ματιών μπορεί να δείξει σημάδια που δείχνουν μόλυνση από βακτήρια, ιό ή άλλη αιτία καθώς και καρκίνο, υπερένταση ή διαβήτη.


ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ:


Οι αλλαγές στο χρώμα του ματιού των ζώων είναι ανησυχητικές. Είναι από τα πιο κοινά συμπτώματα ότι κάτι δεν πάει καλά.


Μπορεί αιτία να είναι η ανεπαρκής παραγωγή δακρύων (ξηρά μάτια), οι γρατζουνιές στην επιφάνεια του ματιού, η μόλυνση στο εσωτερικό του ματιού ή στα βλέφαρα ή η αυξημένη πίεση στο μάτι (γλαύκωμα). Οι περισσότερες από τις παραπάνω παθήσεις θεραπεύονται με σταγόνες και αλοιφές, εκτός ίσως απ το γλαύκωμα που απαιτεί χειρουργείο.


ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ/ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ:


Τα μάτια του ζώου μπορεί να κλείνουν από κούραση. Είναι σημαντικό να τα εξετάσετε ανάλογα με τι ώρα είναι. Σηκώστε απαλά το βλέφαρο και εξετάστε το λευκό του ματιού. Δείτε αν είναι κόκκινο. Το πρωϊ πρέπει να είναι κάτασπρα με λίγα αγγεία κόκκινα-ροζ. Στο τέλος της ημέρας, υπάρχει περισσότερο ''αίμα'' αλλά αυξημένο κόκκινο στην άσπρη περιοχή ίσως δείχνει ασθένεια.


Αν το ένα μάτι είναι πιο κόκκινο απ το άλλο ή αν και τα δύο μάτια είναι κόκκινα την επόμενη μέρα, πρέπει να πάτε το ζώο σας σε κτηνίατρο. Αν το ζώο ξύνεται στα μάτια, αν δακρύζει ή αν κλαψουρίζει φυσικά είναι λόγοι να το πάτε στο κτηνίατρο.


ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΑ/ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ:


Μπορεί να υπάρχουν γρατζουνιές ή μόλυνση στο μάτι που χρειάζονται φάρμακα. Το γλαύκωμα επίσης είναι αιτία θολούρας και μπορεί να θεραπευτεί με φάρμακα ή και με χειρουργείο.


ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΑΛΗΘΩΡΙΖΟΥΝ/ΑΝ ΞΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΟ:


Αν το ζωάκι αληθωρίζει ή ξύνεται στην περιοχή των ματιών σημαίνει ότι πονά, κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά νεύρα στην επιφάνεια του κερατοειδούς. Πληθώρα προβλημάτων μπορεί να προκαλεί τον πόνο, όπως η ξηρότητα και άλλες μολύνσεις. Χρειάζονται τοπικά αντιβιοτικά.


ΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ Ή ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ:


Αν ο σκυλάκος είναι πάνω από 7-8 ετών είναι φυσικό η όραση του να χειροτερεύει, όπως και άλλες αισθήσεις του.Η ικανότητα των ματιών να εστιάζουν μειώνεται όσο περνούν τα χρόνια.


Αιτίες απώλειας της όρασης είναι και ο κααρράκτης αλλά και ο διαβήτης, το γλαύκωμα και η εκφύλιση του αμφιβληστροειδούς.Αν τα προβλήματα όρασης δεν σχετίζονται με τον καταρράκτη, δεν υπάρχουν θεραπείες για τις άλλες ασθένειες/παθήσεις.


Συμπληρώματα διατροφής με αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν και να καθυστερήσουν την εκφύλιση του αμφιβληστροειδούς.

Πηγή:adespoto.gr

Κι όμως.. αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας το 1997!


αλήθεια είναι ότι στο αρχείο μας έχουμε πολλές παλιές φωτογραφίες συμμαθητών… 
Όπως αυτή που ανακαλύψαμε του 1997 από το περιοδικό “ΜΕΤΡΟ”, όπου κάποιοι από τους πρωταγωνιστές των καταλήψεων του 1990 – 1991 μιλάνε για τα θέματα της Παιδείας.
Ο Αλέξης Τσίπρας….
-στη μέση της εικόνας- ποζάρει με κοτσίδα, ήταν η μόδα της εποχής, με “φόντο” τον συναγωνιστή του Παντελή Πασπαλά.
Πώς το λένε; Κάποιοι από μικροί φαίνονταν ότι θα έκαναν… φασαρία; Κάπως έτσι…
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/05/image1537.jpeg

Πηγή: http://www.aniwthoi.net/2012/05/1997.html

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Δίαιτα 8 ημερών: Χάστε 8 κιλά σε 8 ημέρες

Η δίαιτα των 8 ημερών πρόκειται για μια χημική δίαιτα η οποία θα σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και 8 κιλά. Προαιρετικά μια ημέρα πριν ξεκινήστε την δίαιτα κάνετε αποτοξίνωση, κατά την οποία πίνετε μόνο υγρά, νερό, τσάι ή φυσικούς χυμούς χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών. 





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ 

1η και 2η 
Ημέρα Γιαούρτι χαμηλών λιπάρων (χωρίς περιορισμό στην ποσότητα) 

3η και 4η 
Ημέρα Ρύζι (χωρίς περιορισμό στην ποσότητα) Μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι, πιπέρι και ζωμό κότας 

5η και 6η 
Ημέρα Πατάτες βραστές ή ψητές (χωρίς περιορισμό στην ποσότητα) Μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι και χυμό λεμονιού

7η και 8η 
Ημέρα Κοτόπουλο ψητό ή βραστό (χωρίς πέτσα) (χωρίς περιορισμό στην ποσότητα) Μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι, καρυκεύματα και χυμό λεμονιού Κανόνες Δίαιτας - Καταναλώνετε καθημερινά 1,5lt έως 2lt νερό. 

Επιτρέπεται - Στα φαγητά επιτρέπεται: φρέσκα μυρωδικά, μια κουταλιά λάδι, ελάχιστο αλάτι, ξύδι και λεμόνι - Καφές - Ροφήματα βοτάνων Δεν επιτρέπεται - Αναψυκτικά - Αλκοόλ - Ζάχαρη ή γλυκαντικό Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθήστε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.






Πηγή:enter2life

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πάρτε μία ιδέα για το τί είναι όλα τα fast food που τόσο μας αρέσουν! Μετά από αυτο δεν θα ξαναφάτε!

Έχετε ποτέ ιδέα τί μπορεί να είναι αυτό το τόσο διαφορετικό ,από τα συνηθισμένα σπιτικά, burger που έχουν όλα τα fast food; Ή πως μπορεί ένα μείγμα να μετατραπεί σε χαβιάρι; Πάρτε μία "γεύση" για τις αηδίες που όλοι τρώμε κ δυστυχώς ακόμη και μετά από αυτό θα συνεχίζουμε και πάλι να απολαμβάνουμε...




"σούσι"


"hamburger"

Οι πιο πρωτότυποι κουμπαράδες! Εσείς ποιον θα επιλέγατε;

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο το καλοκαίρι που πλησιάζει, λίγο το ότι "λεφτά -δεν- υπάρχουν", είναι μία καλή ευκαιρία να μαζέψουμε χρήματα! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους πιο πρωτότυπους κουμπαράδες!