This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Click την κατάλληλη στιγμή..



Φωτογράφοι στα «τυχερά» τους







newsbeast.gr

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολες στιγμές!



Εσείς που νομίζεται ότι κάθεται η κοπέλα της φωτογραφίας?!




Η αποκαλυπτική φωτογράφηση της Kate Moss



Η Kate Moss φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο της Pirelli για το 2012 φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Το μπικίνι έκρυβε τα άκρως απαραίτητα και συχνά χρειαζόταν να το φτιάχνει καθώς αυτό δεν ήθελε να... συνεργαστεί και έπεφτε. Η φωτογράφηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Kate Moss βγήκε πιο σέξι από ποτέ.
 

Οσο η καινούργια κοπέλα μου περιμένει να βάλω το προφυλακτικό, μου πέφτει...



Αλλαξε τακτική

Ο πραγματικός ένοχος δεν είναι το προφυλακτικό, όπως νομίζεις, αλλά η διάθεσή σου. Ισως να είχες συνηθίσει το σεξ με την προηγούμενη κοπέλα σου και τώρα -απέναντι στην καινούργια- η αμηχανία σού ρίχνει τη λίμπιντο. Μην ξεχνάς ότι τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σου έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται σταδιακά σε νέα δεδομένα. Δώσε τους λοιπόν το χρόνο να συνηθίσουν στέλνοντας τα προκαταρκτικά στην παράταση. Για καλύτερες επιδόσεις, ζήτα από εκείνη να σου φορέσει το προφυλακτικό ενώ εσύ θα κοιτάς.






Men'shealth

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ανέκδοτο:Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο(..)


 Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση.
Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή:
- τι είναι αυτό;
- βυζί, απαντάει ο ασθενής.
ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
- τι είναι αυτό;
- βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει:
- τι είναι αυτό;
- βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.
ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει:
- κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...
και ο ασθενής:
- εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά;

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ποιoς χουφτώνει κάθε μέρα την Ελένη Μενεγάκη;


Στις «ορέξεις» ενός άνδρα υποκύπτει καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη, που αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της ότι ο εν λόγω κύριος την χουφτώνει καθημερινά, ακόμα και σημεία του σώματός της που δεν πρέπει! «Πιάνει από εδώ, πιάνει από εκεί κάθε μέρα! Καμιά φορά πιάνει και εκεί που δεν πρέπει», είπε η παρουσιάστρια και....





σηκώθηκε για να μας δείξει το «εκεί που δεν πρέπει». Πού είναι αυτό; Στην…πίσω όψη! Ο άντρας που χουφτώνει κάθε μέρα την Ελένη δεν είναι άλλος από τον… floor manager (μα που πήγε το μυαλό σας;), Γιώργο Ασημινάκη!Μάλιστα, όταν πιάνει εκεί που δεν πρέπει, ο floor επικαλείται… το καλώδιο!

Ο Ασημινάκης είναι και ο κύριος με την κουκούλα που βλέπουμε να καθοδηγεί τους παίκτες στο σκοτάδι του «Black Out», κάτι που η παρουσιάστρια σχολίασε λέγοντας «δεν τρομάζω που τον βλέπω και με πιάνει, θα τρομάξω όταν δεν τον βλέπω;». Ε… άμα σ’ αρέσει το πιάσιμο, δεν τρομάζεις!











star.gr

Τρύφωνας Σαμαράς:"μέχρι τα 32 πίστευα στον Άγιο Βασίλη"



Ο ταλαντούχος κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς που τα Χριστούγεννα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Απελπισμένοι», αποκάλυψε ότι δεν είχε σταματήσει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη μέχρι και πριν από δύο χρόνια.

«Είμαι τώρα 34, μέχρι τα 32 πίστευα στον Άγιο Βασίλη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε ότι πάνω από όλα είναι hair stylist και όχι ηθοποιός ή show man.

Η Angelina Jolie άβαφη, αχτένιστη και με τεχνητά νύχια!


Ποζάρει στον φακό με το χαμόγελο του joker! Τα λόγια είναι περιττά όταν βλέπεις την συγκεκριμένη photo! Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έτσι μια τις ωραιότερες γυναικες του πλανήτη. 














Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο χρονών κάνετε αυτή την... γυναίκα «φωτιά»; (photos)



Η Rita Rusic, βάζει κάτω όχι δύο, αλλά τρεις, τέσσερις... πέντε και έξι εικοσάρες.! Μάλιστα αν δεν μας λέγανε την ηλικία της δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα. Η γυναίκα λοιπόν αυτή είναι...
51 ετών! Ναι καλά διαβάσατε. Λίγο τα γονίδια, λίγο η γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά...











Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Αξιοποιήστε τις πλαστικές σας σακούλες

Αξιοποιήστε τις πλαστικές σας σακούλες

Δεκαέξι έξυπνες ιδέες



Έχετε γεμίσει στο σπίτι σας με πλαστικές σακούλες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε; Παρακάτω ακολουθούν δεκαέξι συμβουλές που σας δίνουν ιδέες για το πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε:

1. Άπλυτα ρούχα και παπούτσια:βάλτε πλαστικές σακούλες στη βαλίτσα σας για τα άπλυτα ρούχα των διακοπών και τα παπούτσια σας.

2. Φτιάξτε πλαστικό κουβάρι για είδη χειροτεχνίας και μετατρέψτε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ σε μοδάτη τσάντα.(Δείτε το βίντεο παρακάτω) 

3.Σιδερώστε την πλαστική τσάντα του σούπερ μάρκετ και μετατρέψτε σε μια νέα ανθεκτικότερη.

4.Μαζέψτε τις ακαθαρσίες του κατοικίδιου σας.

5. Αν κάποιο μέλος της οικογενείας σας ζαλίζεται στο αυτοκίνητο έχετε μαζί σας μια πλαστική τσάντα γιαπαν ενδεχόμενο.

6. Στη συναυλία: αντί να πετάξετε το κουτάκι της μπύρας σας στον ξεχειλισμένο κάδο χρησιμοποιήστε μια πλαστική σακούλα και ανακυκλώστε το με την πρώτη ευκαιρία.

7. Χρησιμοποιήστε τις ξανά όταν πάτε για ψώνια στο σούπερ-μάρκετ ή στο μανάβη

8. Την επόμενη φορά που θα βάψετε το σπίτι σας στρώστε στο σκαφάκι μια πλαστική σακούλα αντί για πλαστική βάση μιας χρήσης. Χρησιμοποιήστε λιγότερο πλαστικό και ξαναχρησιμοποιήστε τη σακούλα.

9. Αν αποθηκεύετε εύθραυστα αντικείμενα στο πατάρι τυλίξτε τα σε πλαστική σακούλα για προστασία.

10 Προστατεύστε τις βούρτσες μπογιατίσματος: βάλτε τις βούρτσες σας σε μια πλαστική σακούλα και διατηρήστε τις μαλακές και υγρές στο ψυγείο μέχρι την επόμενη φορά που θα τις χρησιμοποιήσετε.

11. Καλύψτε με πλαστική σακούλα τον κάδο απορριμμάτων και διατηρήστε τον καθαρό.

12. Εξοικονομήστε ενέργεια δημιουργώντας ένα αεροστόπ από πλαστικές σακούλες για να εμποδίσετε τον κρύο αέρα να μπει και τον ζεστό να βγεί από το χώρο σας.

13. Χαρίστε τις σε μέρη όπως υπαίθρια βιβλιοπωλεία και τράπεζες τροφίμων που έχουν ανάγκη από πλαστικές τσάντες.

14. Προστατεύστε τα φυτά σας από το κρύο τυλίγοντάς τα με πλαστικές σακούλες.

15. Στο ταχυδρομείο αν στέλνετε κάτι εύθραυστο τυλίξτε το με πλαστικές σακούλες αντί να αγοράζετε bubble wrap.

16. Αν κάνετε εργασίες στον κήπο δέσατε πλαστικές σακούλες στα γόνατά σας για να τα προστατεύσετε όσο δουλεύετε γονατιστοί. 


Μυστηριώδης μεταλλική μπάλα «από τον ουρανό»



Οι αρχές της Ναμίμπια ζητούν τη συνδρομή της NASA και της ESA (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος) για να λύσουν το μυστήριο μιας μεταλλικής σφαίρας που έπεσε σε ένα λιβάδι «από τον ουρανό».



Η σφαίρα, διαμέτρου 35 εκατοστών και βάρους 6,5 κιλών, φέρεται να βρέθηκε κοντά σε έναν κρατήρα διαμέτρου 4 μέτρων και βάθους 35 εκατοστών, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.:


Εντοπίστηκε το Νοέμβριο σε ένα λιβάδι περίπου 770 χλμ από Βιντχούκ, ωστόσο η αστυνομία περίμενε την ολοκλήρωση κάποιων τεστ πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Μερικές μέρες νωρίτερα, ντόπιοι μάρτυρες είχαν αναφέρει ότι άκουσαν αρκετές ισχυρές εκρήξεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Βίλο Χιφιντάκα, η σφαίρα είναι κατασκευασμένη από «μεταλλικό κράμα γνωστό στον άνθρωπο».

«Δεν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, είναι κούφια» είπε ο Χιφιντάκα και πρόσθεσε ότι η σφαίρα φαίνεται να αποτελείται από δύο ημισφαίρια κολλημένα μεταξύ τους.

Αναζητώντας πληροφορίες στο Διαδίκτυο, η αστυνομία εντόπισε αναφορές για παρόμοιες σφαίρες που είχαν εντοπιστεί στην Αυστραλία και την Κεντρική Αμερική τις τελευταίες δεκαετίες.

Αν το περιστατικό στη Ναμίμπια είναι όντως πραγματικό, η σφαίρα θα μπορούσε να είναι τμήμα κάποιου παλιού δορυφόρου ή άλλου είδους διαστημικό σκουπίδι.



pinnokio

Τέχνη με σπίρτα



Eκπληκτικές εικόνες 



























pinnokio

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Kelly Brook: Το πιο sexy Χριστουγεννιάτικο δώρο!



Η Kelly Brook είναι ένα δώρο που θα ήθελε ο κάθε άντρας να έχει κάτω από το χριστουγεννιάτικο του δέντρο. Η ηθοποιός έκανε πολλά όνειρα πραγματικότητα ποζάροντας για ένα διαδικτυακό ημερολόγιο. Η Brook πόζαρε αισθησιακά και με νάζι καθώς γδυνόταν σιγά σιγά. Η 32χρονη άφησε λίγα στην φαντασία καθώς στο τέλος κάλυπτε τα επίμαχα σημεία με τα χέρια και φορώντας απλά ένα κόκκινο string. Αυτά είναι χριστουγεννιάτικα δώρα!!!!!

Οι 10 δημοφιλέστερες φράσεις που λένε οι γυναίκες!



 Όλοι έχετε ακούσει τις παρακάτω φράσεις από τη φίλη, τη σύντροφο ή τη σύζυγο σας και έχετε αναρωτηθεί "Μα τι θέλει να μου πει τώρα;". Στο παρακάτω κείμενο θα δείτε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις μιας γυναίκας! 





1. Καλά ή Ναι, εντάξει.. 
Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τελειώσουν… μια διαφωνία, όταν έχουν δίκιο και πρέπει να το βουλώσεις… 

2. Σε Πέντε λεπτά 
Αν ντύνεται, αυτό σημαίνει μισή ώρα. Αν βάφεται, άλλη μισή ώρα. Αν σου ζητήσουν όμως σε πέντε λεπτά να πας να τις βοηθήσεις σε κάτι, μέσα σε πέντε λεπτά πρέπει να είσαι εκεί. 

3. Τίποτα
 Αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το “Καλά”. 

4. Για δοκίμασε 
Αυτό είναι μια πρόκληση, όχι άδεια. Μην το κάνεις! 

5. Δυνατός αναστεναγμός 
Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια λέξη, αλλά είναι μια πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγείται από τους άντρες. Ένας δυνατός αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χαραμίζει τον χρόνο της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το τίποτα. (Ανέτρεξε πίσω στο #3 για την έννοια του τίποτα). Μην αφήσετε ποτέ εναν αναστεναγμό χωρίς να την ρωτήσετε αμέσως τι έχει..Αν δεν τι ρωτήσετε θα κουνήσει υποτιμητικά το κεφάλι της και θα σας χαρακτηρίσει το λιγότερο ως "γαϊδούρι".

6. Δεν πειράζει 
Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δηλώσεις που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε έναν άνδρα. Το “Δεν πειράζει” σημαίνει θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν αποφασίσει πως και πότε θα πληρώσεις το λάθος σου.
 
7. Ευχαριστώ 
Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην το αμφισβητήσεις ή λιποθυμήσεις. Απλά πες ευχαριστώ. (Θέλω να προσθέσω κάτι εδώ – Αυτό είναι αλήθεια εκτός και αν πει “Ευχαριστώ πολύ” – αυτό είναι καθαρός σαρκασμός και δεν σε ευχαριστεί καθόλου. ΜΗΝ πεις “παρακαλώ”, γιατί αυτό θα φέρει ένα «ότι πεις»). 

8. Ότι πεις 
Είναι ο τρόπος που μια γυναίκα λέει “Άντε γ…σου”! 

9. Μην ανησυχείς για αυτό, το έχω 
Άλλη μια επικίνδυνη πρόταση, που σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που η γυναίκα έχει πει επανειλημμένα στον άντρα να το κάνει, αλλά τελικά το κάνει μόνη της. 

10. Ποια είναι αυτή;
 Προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση....να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα 'ποιά είναι;', θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει : 'ποιό είναι αυτό το ξέ...λο, και από που την ξέρεις ;;;;;;;


Συμπέρασμα: άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η Έλενα Παπαβασιλείου μόνο ...με τα εσώρουχα (hot photos)


Πιο σέξι από κάθε άλλη φορά η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το περιοδικό «Nitro»
αποκαλύπτοντας πως στα 15 της χρόνια άρχισαν τα αγόρια να της λένε ότι αρέσει.
«Στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε “Μου αρέσεις” και “Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα”. Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα “Για μένα μιλάνε;” Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν “μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις”, εγώ τους απαντούσα “δεν θέλω”, οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μια διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα», είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Έλενα θυμάται: «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω».

Αν και περιζήτητη η σέξι παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχει πολλές ανασφάλειες και γι’ αυτό πηγαίνει σε ψυχαναλύτρια. «Γενικά, έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά τις δουλεύω. Μόνη μου. Εδώ και κάποιους μήνες με μια ψυχαναλύτρια».

Δείτε φωτογραφίες από τη φωτογράφηση της Έλενας...















Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πως θα ήταν η ζωή μας αν οι τσόντες ήταν αληθινές ...




-Όλες οι γυναίκες φτάνουν μέχρι 35 ετών. Μετά πεθαίνουν...

- Δεν υπάρχουν Κινέζοι άνδρες...

- Οι γυναίκες δεν είναι ποτέ έφηβες. Πάνε κατευθείαν στα 25 και έχουν κοτσιδακια.

- Όλοι οι άντρες πάνε γυμναστήριο.

- Όλοι οι άντρες έχουν ξυρισμένο σώμα.

- Όλες οι γυναίκες είναι ξυρισμένες (παντού).

- Όλοι και όλες έχουν τατουάζ.

- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ... πονοκέφαλο.

- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ περίοδο.

- Όλοι οι άντρες έχουν μεγαλα και αλύγιστα εργαλεία που τελειώνουν μετά από καμιά ώρα συνεχούς απασχόλησης.

- Στη δουλειά οι υφιστάμενες γυναίκες έχουν πάντοτε όρεξη για ερωτικά παιχνίδια με τους προϊστάμενους τους.

- Δεν υπάρχει άντρας που να εργάζεται και να μην υποκύπτει στις ορέξεις της διευθύντριας.

- Κατα τη διάρκεια της εφηβείας ο άντρας πηγαίνει με όλες του τις συμμαθήτριες και δεν υπάρχει η λεξη χυλόπιτα.

- Στο στρατόπεδο πάντα θα υπάρχει μια γυναίκα.

- Στις γυναικείες φυλακές είναι όλες λεσβίες.

- Στο συνεργείο αυτοκινήτων η γυναίκα δεν πληρώνει ποτέ με χρήματα.

- Οι σωστές σύζυγοι είναι αυτές που ανήκουν σε όλους.

- Οι σωστοί σύζυγοι είναι αυτοί χαίρονται να μοιράζονται τη γυναίκα τους.

- Όταν δυο τύποι πηδάνε μια γυναίκα δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το ένα πέος να ακουμπήσει το άλλο. Τα πάντα είναι υπολογισμένα με ακρίβεια χιλιοστού.



- Ο άντρας ποτέ δεν κουράζεται από τη δουλειά, ποτέ δεν δίνει προτεραιότητα σε κάτι άλλο και ποτέ δεν βλέπει μπάλα.

- Οποιοδήποτε παντρεμένο ζευγάρι έχει κόρη, πρέπει να αναγκάσει τον οικογενειακό φίλο να τη μυήσει στον έρωτα.

- Οι γυναίκες δεν εγκυμονούν και δεν τεκνοποιουν.

- Όλοι και όλες είναι νέοι ωραίοι και επιτυχημένοι.

- Δεν υπάρχει άβαφη και αμακιγιάριστη γυναίκα.

- Σε οποιοδήποτε ταξίδι με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς, θα σου κάτσει τουλάχιστον μια γκόμενα.

- Όλες οι γυναίκες που είναι γραμματείς τον παίρνουν.

- Όλες οι καθηγήτριες πάνε με τους μαθητές τους και αντίστοιχα όλοι οι καθηγητές με τις μαθήτριες.

- Καμιά λεσβία δεν είναι ακριβώς λεσβία. Κατά βάθος θέλουν και hetero, για αυτό πάντοτε έχουν και την απαραίτητη γκάμα σε πλαστικά εξαρτήματα.

- Όλοι οι σπιτονοικοκύρηδες έχουν υπηρέτριες. Αν δεν έχουν σίγουρα η γειτόνισα θα συνάψει σχέσεις μαζί τους.

- Όλα τα μπαλκόνια έχουν θέα σε μια γκόμενα που τα βγάζει και τον παίρνει ασύστολα.

- Καμιά γυναίκα δεν ξέρει να μαγειρεύει. Για τις εξαιρέσεις, το γάλα και η σαντιγί είναι σεξουαλικά εδέσματα.

- Ο καθαριστής πισίνας, ο κηπουρός, ο πιτσαδορος και ο ταχυδρόμος έχουν πάντα μεγάλο όργανο.

- Η οδοντίατρος ποτέ δεν σου φτιάχνει τα δόντια.

- Ο χώρος της μόδας και του γκλαμ δεν έχει αδερφές αλλά μόνο εραστές.

- Οι γυναίκες φορούν πάντα γόβες-στιλέτο στο κρεβάτι.

- 5-10 δευτερόλεπτα φλερταρίσματος είναι πάντα αρκετά.

- Αν ένας άγνωστος βρει μια γυμνή γυναίκα να 'χαϊδεύεται' μόνη της, αυτή δεν θα ουρλιάξει τρομαγμένη. Αντίθετα, θα τον προσκαλέσει να κάνουν σεξ.

- Οι γυναίκες χαμογελούν πάντα με ικανοποίηση όταν οι άνδρες τελειώνουν στο πρόσωπο τους.

- Οι γυναίκες πάντα μουγκρίζουν ανεξέλεγκτα όταν κάνουν στοματικό.

- Οι γυναίκες έρχονται πάντα ταυτόχρονα σε οργασμό με τους άνδρες τους.

- Όλες οι γυναίκες ουρλιάζουν στο κρεβάτι.

- Οι γυναίκες πάντα χαμογελούν όταν τις παίρνουν ταυτόχρονα από πίσω κι από εμπρός.

- Οι νοσοκόμες πάντα κάνουν στοματικό στους ασθενείς σαν μέρος της θεραπείας.

- Όταν η γκόμενα σου σε πιάσει να πηδάς την καλύτερη της φίλη θα θυμώσει μόνο για 30' και μετά θα συμμετάσχει ευχαρίστως στην παρτούζα.

- Οι γυναίκες πάντα δείχνουν ευχάριστα έκπληκτες όταν ανοίγουν το παντελόνι ενός άνδρα και βρίσκουν ένα πέος μέσα.

- Οι άνδρες ποτέ δεν χρειάζεται να παρακαλέσουν για σεξ.

Όταν τα ζώα χαμογελάνε!!!



Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες... 















 
Πηγή: totefteri