Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Συγκατοίκηση


Και φτάνει η στιγμή που παίρνεις την απόφαση να συγκατοικήσεις....Όπως σχεδόν όλα έχει θα θετικά και τα αρνητικά της.

Αρνητικά: Πρώτο και βασικό, τελειώνουν οι μέρες που πας στην τουαλέτα και θα αφήσεις την πόρτα ανοιχτή χωρίς να σε νοιάζει αν θα σε δει κανεις και επιπλέον κάνει και λίγο ρεύμα και σε χτυπάει δροσερό αεράκι! Πλέον πρέπει να βάλεις σιγαστήρα σε οποιονδήποτε ήχο ήταν μουσική στα αφτιά σου η που μετρούσες το προσωπικό σου ρεκόρ! Αυτό σημαίνει να τρέχει η βρύση να αφήνεις το πιστολάκι ανοιχτό η όταν καταλαβαίνεις ότι θα ακουστεί πολύ να φωνάξεις δυνατά "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ" και μετά να πεις τίποτα τίποτα ξέχασα τι ήθελα να πω! Θυμήσου να τραβήξεις το καζανάκι καθώς η έκπληξη που θα βρει ο συγκάτοικος σου δεν θα του αρέσει καθόλου! Επίσης να ανοίξεις οπωσδήποτε το παράθυρο αλλιώς το τσερνομπίλ θα μοιάζει παιδική χαρά μπροστά του!

Πρόσεξε που αφήνεις τα άπλυτα σου! Βασικό και κύριο τα άπλυτα ρούχα σου αρέσουν μονο σε σένα! Το βρώμικο μποξεράκι που έχεις και περηφανεύεσαι για την πολυχρωμία του δεν αρέσει σε κανένα άλλο για αυτό κατευθείαν στο καλάθι με τα άπλυτα ούτε στο πάτωμα ούτε στην πετσέτα προσώπου του κακόμοιρου συγκατοίκου σου (true story)

Κουζίνα: Τα δείγματα πενικιλίνης στα πιάτα σου πρέπει να εξαφανιστούν, το gala που έγινε γιαούρτι να πεταχτεί και οι πατάτες που σάπισαν να πεταχτούν. Μην αφήσεις πριν φύγεις για καλοκαίρι τις σάπιες φράουλες στο μπαλκόνι (true story) επίσης το μπαλκόνι δεν είναι κάδος απορριμμάτων πέταξε τα γιατί πίστεψε με θα ψάχνεις ώρα να βρείς τι σάπισε μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις 6 σακούλες έξω!

Γυμνισμός: Τέλος οι εποχές "επιστροφή στη φύση" όσο περίεργο κι αν ακούγεται πρέπει πλέον να φοράς ρούχα στο σπίτι αν δεν θες ξαφνικά να ανοίξει η πόρτα να είσαι με το λουκάνικο φρανκφούρτης έξω και να τρέχεις να κρυφτείς στις γωνιές!

Τσόντες: Πλέον για να δεις την αγαπημένη σου ταινία και να περάσεις χρόνο μονο σου θα το κανεις σαν ραντεβού. Θα πηγαίνεις στον συγκάτοικο σου και θα ρωτάς ύπουλα "θα βγείς καθόλου έξω?" "βγες" μωρέ τι θα κανεις σπίτι" "πωπω έχει γαμάτη μέρα" "μείναμε από νερά δεν πας να πάρεις?" Κλειδώνεις πάντα την πόρτα γιατί υπάρχει πάντα πιθανότητα να ξεχάσει λεφτά κλειδιά κλπ!!" Αν σε πιάσουν στα πράσα μπορείς πάντα να ισχυριστείς ότι υπνοβατείς! (worth trying at least).

Θετικά: Ξεμείνεις από φαγητό? μούχλιασε το τυρί σου? το ντουλάπι του συγκατοίκου είναι εκεί να σε παρηγορήσει! Άνοιξε το και δεν θα χάσεις! Αν σε πιάσει στα πράσα , γούρλωσε τα ματια σου πάρε λυπημένο ύφος και πες ότι έχεις να φας 2 μέρες! Ίσως πιάσει!

Αναγκαστική καθαριότητα καθώς 2 βρωμίζουν περισσότερο από ένας οποτε πάνε τα 2 δάχτυλα σκόνης στο πάτωμα που όταν περπατούσες ξυπόλυτος φαινόταν σαν να φορούσες μαύρες κάλτσες!

Η συγκατοίκηση μετράει!