Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

New Year’s Eve, μια χριστουγεννιάτικη ταινία χωρίς Αϊ-Βασίλη


Με ακόμα μια θεματική ταινία επιστρέφει η δημιουργική ομάδα, που κρυβόταν πίσω από την μεγάλη επιτυχία της ταινίας, “Valentine’s Day“. Αυτή την φορά η υπόθεση της ταινίας αφήνει την ημέρα των ερωτευμένων, και αναλαμβάνει την ημέρα της πρωτοχρονιάς. Κάτι που το μαρτυράει και ο τίτλος της ταινίας, New Year’s Eve.
Τη σκηνοθεσία αυτής της εορταστικής ταινίας έχει αναλάβει ο Garry Marshall. Ενώ το σενάριο της, το επιμελήθηκε η Katherine Fugate. Ένας δυνατός συνδυασμός, όπως είδαμε και από το αποτέλεσμα της περσινής τους συνεργασίας.
Ένα από τα δυνατά χαρτιά της ταινίας είναι και το υπέρλαμπρο καστ της. Στο οποίο συγκαταλέγονται ονόματα όπως: Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Robert De Niro, Halle Berry, Lea Michele, Ashton Kutcher, Halle Berry, Alyssa Milano και η λίστα τελειωμό δεν έχει!
Το “New Year’s Eve” ξεφεύγει από τα όρια της κλασικής χριστουγεννιάτικης ταινίες, με τον Αϊ-Βασίλη και την ξωτικό παρέα του. Καθώς μας ταξιδεύει στην γιορτινά στολισμένη, Νέα Υόρκη, εκεί όπου διαδραματίζονται οι προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών της. Ιστορίες οπού εκτυλίσσονται παράλληλα κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάς.
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα αύριο, 8 Δεκεμβρίου.

Πηγή: stickernews.wordpress.com