Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Maroon 5, Kanye West, Jay-Z & Nicki Minaj: Στο Fashion Show της Victoria’s Secret!


Όπως η Miranda Kerr έκανε το ντεμπούτο της το 2011 στην  "Fantasy Bra" πασαρέλα κατά τη διάρκεια του  Fashion Show, της Victoria's Secret, έτσι και ο  Adam Levine, τραγουδιστής των Maroon 5,μαζί με το συγκρότημα του,  ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία τους   ”Move Like Jagger” , χωρίς όμως την Christina Aguilera. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο  Adam Levine θα καταφέρει να κλέψει και ένα φιλί από την κοπέλα του και μοντέλο Anne Vyalitsyna, κατά τη διάρκεια της πασαρέλας της!
 Άλλοι καλλιτέχνες που εμφανίζονται είναι οι Kanye West, Jay-Z και Nicki Minaj. Δείτε παρακάτω!

Maroon 5 — ”Moves Like Jagger” στο  Fashion Show, της Victoria's Secret


Καθώς ο Kanye West περπατούσε πάνω στη σκηνή στην εισαγωγή του τραγουδιού του "Stronger", έκανε αναφορά στον θάνατο της μητέρας του. "Το 2007, εγώ έπρεπε να εκτελέσω αυτό το τραγούδι για αυτήν την παράσταση », είπε, είπε. "Έχασα τον ήρωα μου. Τώρα είναι αυτή ο άγγελός μου."
Kanye West - "Stronger" στο  Fashion Show, της Victoria's Secret




Ο Kanye West πήρε επίσης τη σκηνή με το συνεργάτη του Jay-Z για το  “Ni**as In Paris”, καθώς η Beyonce ζητωκραύγαζε και τραγούδησε από το ακροατήριο.

Jay-Z και Kanye West - “Ni**as In Paris” στο  Fashion Show, της Victoria's Secret






Για το φινάλε, η Nicki Minaj εκτελεί το "Super Bass" στο αυτοσχέδιο Pink Club με Secret πάνω στο διάδρομο του  Fashion Show, της Victoria's Secret

Nicki Minaj - "Bass Super" στο  Fashion Show, της Victoria's Secret