This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πανικός σε λεωφορείο - Γδύθηκε και φώναζε:''Θα σας γ....όλες''!


Τρομακτικό ταξίδι στην εθνική οδό - Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, που είχε μαζί του ψαλίδι, έμεινε με το εσώρουχο και απειλούσε τις άτυχες γυναίκες που βρίσκονταν μέσα...
Δεν μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη που θα ζούσαν, οι επιβάτες του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 20:00 από Αθήνα προς Λαμία.


Σύμφωνα με τα όσα είπε στο lamiareport.gr, επιβάτιδα του λεωφορείου, μέσα βρίσκονταν, περίπου 20 επιβάτες. Οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα νεαρής ηλικίας, φοιτήτριες. Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, σηκώθηκε επάνω και άρχιζε να φωνάζει δυνατά.

''Φέρτε μου ένα καλό μ.... να το γ..... , Θα σας π..... όλες εδώ μέσα και μετά θα κάτσω να με γ..... και εμένα, όλοι οι άντρες''. Ταυτόχρονα φωνάζοντας όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, έσχιζε τα ρούχα του και έμεινε με το εσώρουχο.

Επιβάτες, οδηγός και εισπράκτορας έπαθαν σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά ήταν στην εθνική οδό με έναν τρελό μέσα στο λεωφορείο, που εκτός από αυτά που έλεγε, έσκιζε τα καθίσματα και τα μαξιλαράκια, προκαλώντας καταστροφές στο λεωφορείο.

Εκεί όμως που όλοι πάγωσαν, ήταν όταν μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Ευτυχώς κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και προσεύχονταν να έρθει γρήγορα η αστυνομία.

Το λεωφορείο πήγαινε πολύ σιγά και λίγο αργότερα κάπου σταμάτησε. Ο άγνωστος άνδρας έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη.

Όλο το σκηνικό κράτησε πάνω από 40 λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και να τον "παραλάβουν". Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο οδηγός με τον εισπράκτορα και κάποιοι από τους επιβάτες, που ήταν πιο ψύχραιμοι, προσπαθούσαν να του μιλήσουν και να τον ηρεμήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς από τους 20 περίπου επιβάτες δεν θα ξεχάσει το επεισοδιακό ταξίδι που ευτυχώς δεν είχε ακόμη πιο δυσάρεστη τροπή...

Πηγή: http://www.on-news.gr

Φάτε... ελληνικά για καλό σεξ!


Το συνιστούν και οι επιστήμονες

Το καλύτερο φάρμακο για καλή σεξουαλική ζωή είναι το παραδοσιακό ελαιόλαδο αλλά και γενικότερα η μεσογειακή διατροφή. 

Όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησαν ειδικοί του πανεπιστημίου της Νάπολη και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», η μεσογειακή διατροφή θωρακίζει τους άνδρες από τη στυτική δυσλειτουργία. 

Για τις ανάγκες της μελέτης ερευνήθηκαν ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 που ακολουθούσαν μεσογειακό τρόπο διατροφής. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι οι ασθενείς αυτοί παρουσίαζαν πιο σπάνια στυτική δυσλειτουργία και είχαν γενικότερα καλύτερη ποιότητα σεξουαλικής ζωής.

Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μάστιγα για τους άνδρες κυρίως εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και του άγχους. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 άνδρες παρουσιάζουν το πρόβλημα είτε παροδικά είτε μόνιμα ενώ μελέτη ελλήνων επιστημόνων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου έχει δείξει πώς σχεδόν οι μισοί άνδρες άνω των 40 θα εμφανίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έστω και μία φορά στη ζωή τους.
Φάρμακο για την υγείας μας αποδεικνύεται τελικώς η μεσογειακή διατροφή καθώς δε μας προστατεύει μόνο από τον καρκίνο όπως δείχνουν οι έρευνες αλλά φαίνεται πως συμβάλει και στην καλή σεξουαλική ζωή ειδικά των ανδρών.

Πηγή: http://www.inews.gr

Sex Boys-Κάνε τον παιχνιδάκι σου σε 5 απλά βήματα!


Κάνε τον παιχνιδάκι σου  σε 5 απλά βήματα!

Πρώτη εντύπωση:
Δεν χρειάζεται  να γίνεις νευρική και να σκέφτεσαι συνεχεία αν θα του αρεσεις ή όχι. Χαλάρωσε, απόκτησε αυτόπεπίθηση και προπάντων μην τον κυνηγήσεις…άσε αυτόν να έρθει σε εσένα…

Γίνε γι’ αυτόν μία πρόκληση:
Μην του τα δώσεις όλα στο πιάτο.. Άστον να σε ανακαλύψει και να σε κατακτήσει μόνος του.

Μην βιάζεσαι:
 Μην τον αφήσεις να σε έχει δεδομένη. Οι ανδρες μπορει να μην το δείχνουν αλλά τρελαίνονται  όταν δεν τους δίνεις τη σημασία που θέλουν! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σε πάρει τηλέφωνο ή σου στείλει μήνυμα καθυστέρισε λιγάκι να απαντήσεις, ακύρωσε του κανένα ραντεβού και θα δεις μετά πως θα τρέχει για σένα!

Χιούμορ έχεις;  
Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με χιούμορ. Σταμάτα λοιπόν να είσαι ξινή και να σου φταίνε όλα και διασκέδασε το. Κάνε τον να γελάσει και να περάσει όμορφα και είμαι σίγουρη πως θα θέλει σαν τρελός να ξαναβγεί μαζί σου.

Μην τον κυνηγάς:
Είναι στη φύση των ανδρών να είναι κυνηγοί. Σταμάτα λοίπον να τον κυνηγάς  και άσε αυτόν να τα κάνει όλα για εσένα! 

Τι κρύβει η Κίνα στην έρημο Gobi;


Ένας δορυφόρος του Google Maps εντόπισε μία σειρά από παράξενες κατασκευές στην έρημο Gobi στην Κίνα.
Εντοπίστηκαν στα σύνορα των περιοχών Gansu και Xinjiang στη βορειοδυτική Κίνα, μία περιοχή όπου συνηθίζεται να κατασκευάζονται στρατιωτικές, διαστημικές και πυρηνικές εγκαταστάσεις.
Όπως ήταν αναμενόμενο, γεννήθηκαν αμέσως πολλές και διάφορες θεωρίες -κυρίως από τους χρήστες του διαδικτύου- που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον σκοπό της δημιουργίας και λειτουργίας των εγκαταστάσεων αυτών. Άλλοι κάνουν λόγο για μυστικές εγκαταστάσεις των Κινέζων όπου πραγματοποιούν πειράματα που θέλουν να μείνουν κρυφά από τα μάτια του κόσμου, ενώ άλλοι υποπτεύονται ότι οι εγκαταστάσεις αυτές θα αποτελέσουν το «ορμητήριο» της Κίνας για έναν επικείμενο πόλεμο προς τις Η.Π.Α.!
Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά πώς έχουν κατασκευαστεί -αν είναι δηλαδή επίγειες ή υπόγειες κατασκευές- ωστόσο, μία μεγέθυνση στις φωτογραφίες αποκάλυψε ότι υπάρχουν αεροπλάνα και φορτηγά  στο κέντρο κάποιου κτιρίου!
Μείνετε συντονισμένοι στο WeirdNews, καθώς οι εξελίξεις πάνω στο θέμα αναμένονται με ιδιαίτερη αγωνία και ενδιαφέρον.

Την μέθυσε για να της κάνει αυτό το tattoo!

Δικαστική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα σε μία ...γυναίκα από το Ohio, την Rossie Brovent και τον
πρώην σύντροφό της,
κατά την οποία η πρώτη ζητά 60.000 βρετανικές λίρες για σωματική και ηθική βλάβη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο… θερμόαιμος Ryan Fitzjerald, tattoo artist, ανακάλυψε ότι η κοπέλα τον απατούσε με έναν άλλον άνδρα.
Τότε ήταν που έβαλε το σχέδιό του σε δράση…
Συγκεκριμένα, ο Ryan την μέθυσε, «ποτίζοντάς» την με δεκάδες σφηνάκια και στη συνέχεια την οδήγησε στον καναπέ του στούντιό του και άρχισε να ζωγραφίζει το τατουάζ που βλέπετε στη φωτογραφία.
Μιλώντας στη Sun, η Rossie εξομολογήθηκε: Mε εξαπάτησε, δίνοντάς μου πολλά σφηνάκια με φθηνό κρασί και τεκίλα πριν μου κάνει το τατουάζ που βλέπετε.
Πηγή:24wro

Facebook Phone, Το ρουφιανοτηλέφωνο!



Η ομάδα του The Joy Of Tech φημίζεται για τις γελοιογραφίες με θέμα την παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα. Σήμερα σχεδιάζει και αποκαλύπτει το ρουφιανοτηλέφωνο Facebook Phone. Γιατι να χάνεις χρόνο ενημερώνοντας χειροκίνητα το προσωπικό σου προφίλ και τους φίλους σου για το τι κάνεις και που είσαι; Άφησε το ρουφιανοτηλέφωνο να τα βγάλει όλα στη φόρα. Αφού σου αρέσει!

Πηγή: allthingsd

YouTube: Ρεκόρ με 20.9 δισεκατομμύρια views τον περασμένο Οκτώβριο!


YouTube Logo
Η παρακολούθηση video στο Internet έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την τελευταία στατιστική έρευνα της ComScore, που αναδεικνύει το YouTube ως την πλέον δημοφιλή πλατφόρμα στις προτιμήσεις των κατοίκων στις ΗΠΑ.
Για να περάσουμε και στα νούμερα, 20.9 δισεκατομμύρια videos επιλέχτηκαν από την υπηρεσία τηςGoogle, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η VEVO με 827 εκατ. και την τρίτη η Hulu με 791 εκατ., και όλα αυτά μόνο για τον μήνα Οκτώβριο.
Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση στο YouTube ήταν υπερδιπλάσια από αυτή του Facebook, με 161 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες έναντι 60 εκατ. του κοινωνικού δικτύου. Μετά από αυτά, κανείς δεν πρέπει να αναρωτιέται για τα έσοδα της Google από διαφημίσεις…
ComScore Stats
πηγή Mashable

Πλήρης ανανέωση της Google Bar

Ο ανασχεδιασμός όλων των ιστοσελίδων της Google συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό τους τελευταίους 6 μήνες, με την τελευταία εξέλιξη να αφορά μια αλλαγή η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε μέσα σε αυτό το διάστημα !!

Ο λόγος για την μαύρη μπάρα η αλλιώς την Google bar που καθιερώθηκε μετά την έλευση του Google + και δίνει άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες υπηρεσίες της Google όπως το Gmail, το ημερολόγιο, την αναζήτηση εικόνων και το YouTube. Επιπλέον μέσω της Google bar ήταν δυνατή η ενημέρωση του προφίλ που τυχόν διατηρείτε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.


Με το τελευταίο ανασχεδιασμό της Google, η μαύρη μπάρα θα αποτελέσει παρελθόν πολύ σύντομα προκειμένου ο χρήστης να κερδίσει το «χαμένο χώρο». Πλέον η μπάρα πλοήγησης ενσωματώνει το λογότυπο της εταιρείας, την μπάρα αναζήτησης η οποία μένει συνεχώς σταθερή καθώς και διάφορα εργαλεία του Google + όπως η εύκολη ενημέρωση του προφίλ μας και η εμφάνιση του αριθμού νέων ενημερώσεων. Όλα αυτά τα αντικείμενα παραμένουν σταθερά καθόλη την πλοήγηση μας στις υπηρεσίες της Google οι οποίες είναι πλέον προσβάσιμες πατώντας το λογότυπο της εταιρείας όταν και αποκαλύπτεται ένα νέο drop down μενού.








Για μια καλύτερη ιδέα του νέου ανασχεδιασμού της μπάρας πλοήγησης της Google, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.








Δικαστικοί κλητήρες στο σπίτι της Άντζελας Δημητρίου. Λιποθύμησε


Τέλος δεν έχουν οι περιπέτειες στη ζωή της Άτζελας Δημητρίου. Από ποια χρέη διακινδύνευσε το σπίτι της, η Άτζελα Δημητρίου;
Χρέη της από μια επιταγή 70.000 ευρώ που είχε δώσει στον Νοράιγ Σαπουντζιάν, ήταν η αιτία που τρεις δικαστικοί κλητήρες κι ένας εισαγγελέας μπήκαν στο σπίτι της Άντζελας Δημητρίου.Στην θέα των δικαστικών κλητήρων η Άτζελα Δημητρίου δεν άντεξε και λιποθύμησε καθώς έπαιρναν τα έπιπλα της.Την κατάσταση έσωσε ο Στηβ Κακέτσης ο οποίος αφού του τηλεφώνησε, έτρεξε κοντά της για βοήθεια. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να έρθει σε συνεννόηση με τον μηνυτή και να κάνει έναν πολύ καλό διακανονισμό μαζί του για λογαριασμό, για τα χρέη της Άτζελας Δημητρίου, η οποία θα δίνει ένα πόσο κάθε μήνα για την αποπληρωμή της επιταγής.

Όσο για την ιστορία της επιταγής; Η τραγουδίστρια την είχε δώσει παλαιότερα στον τέως σύντροφο της και αυτός με την σειρά του σε τρίτους.
Πηγή:fimes.gr

Καμία Live εκπομπή σήμερα

Όσοι είστε στο σπίτι σας και περιμένετε να χαζέψετε κάποια από τις καθημερινές εκπομπές στην τηλεόραση...

θα πρέπει να αρκεστείτε απλά σε best of, μιας και λόγω της απεργίας των ΜΜΕ σήμερα οι περισσότερες εκπομπές, όπως το "Πρωινό ΑΝΤ1", "Δεστε τους", "Ελένη" κά, δε θα προβληθούν...

Άσχημα τα νέα για το Star και τους εργαζόμενους του

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ανακοίνωση στους εργαζόμενους στο κανάλι της Κηφισιάς πως για τον Δεκέμβρη δεν υπάρχει ρευστό για να πληρωθούν οι μισθοί τους.

Στο δρόμο που χαραξε το Alter φαίνεται λοιπόν να οδεύει και το Star....



Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που έγινε στους υπαλλήλους, ο λόγος που έφερε τον σταθμό σε αυτή την δύσκολη θέση είναι οι ακάλυπτες επιταγές των διαφημιστικών που ενώ το Star έκανε να λαβαίνει αρκετά χρήματα, οι τράπεζες δεν δέχονται να σπάσουν τις επιταγές δεδομένης και της προϊστορίας με τοAlter.

Αν ο λόγος είναι πραγματικά αυτός, φανταστείτε πόσο πρόκειται να επηρεαστούν και τα υπόλοιπα κανάλια (Mega, Ant1, Alpha) με τον καιρό, καθώς όλοι λίγο πολύ συνεργάζονται με τις ίδιες εταιρίες.

Φήμες βέβαια, θέλουν το Star να ακολουθεί αυτή την τακτική προκειμένου η συγχώνευσή του με το Mega να φανεί μονόδρομος και να γίνει ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα.

Samsung Exynos 5250 2GHz, ανακοινώθηκε το νέο της εταιρίας


Η Samsung παρουσίασε τον Samsung Exynos 5250, ένα νέο SoC κατασκευασμένο στα 32nm, με δύο πυρήνες Cortex-A15 χρονισμένους στα 2GHz, που είναι τουλάχιστον δύο φορές ταχύτεροι από τους Cortex-A9 του Exynos 4210!
Ακόμη, η ενσωματωμένη GPU θα είναι σημαντικά ισχυρότερη, θα υποστηρίζει στερεοσκοπικά 3D monitors και ανάλυση έως 2560 x 1600. Αν και η εταιρία δεν διευκρίνησε ποια GPU θα χρησιμοποιήσει, φημολογείται ότι αυτή θα είναι η ARM-Mali T604 (με 4 πυρήνες).
Παρατηρούμε ότι η Samsung επεκτείνει το οπλοστάσιο των επεξεργαστών της, κυρίως για να τους χρησιμοποιεί στις συσκευές της, οπότε δε θα μας έκανε εντύπωση αν θα βλέπαμε τον Exynos 5250 2GHz στο Samsung Galaxy S III ή σε κάποιο tablet. Άλλωστε, η εταιρία έχει στα σχέδια της και τη δημιουργία ενός quad-core Exynos σε Cortex-A9.

[πηγή SammyHub]

Πέθανε από υπερβολική δόση… makeup!

perierga.gr - Πέθανε από υπερβολική δόση... μεϊκάπ!Η Maria Gunning -ή Lady Coventry, όπως ήταν ευρέως γνωστή- γεννήθηκε το 1733 στο Λονδίνο και υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής, η οποία έμεινε γνωστή στην ιστορία για την εμμονή που είχε με τη χρήση καλλυντικών,
προκειμένου να καλύπτει τις ατέλειες του δέρματός της. Η ίδια αφιέρωνε πολύ χρόνο καθημερινά για τον καλλωπισμό της, χρησιμοποιώντας «τόνους» παχύρρευστου λευκού μεϊκάπ και κόκκινου ρουζ.

Άλλωστε την εποχή εκείνη ήταν της μόδας το «βαρύ» μακιγιάζ, ενώ η τάση να έχουν οι γυναίκες κάτασπρο δέρμα και ροδοκόκκινα μάγουλα ερχόταν κατευθείαν από το Παρίσι. Το 1752 η Maria γνώρισε και παντρεύτηκε τον 6ο Κόμη του Coventry, με αποτέλεσμα να γίνει κόμισσα και να αρχίσει να συναναστρέφεται άτομα της υψηλής κοινωνίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενιχυθεί ακόμη περισσότερο η φιλαρέσκεια και η ματαιοδοξία της νεαρής κοπέλας, πολλαπλασιάζοντας τις ποσότητες μακιγιάζ που χρησιμοποιούσε.
Ο σύζυγός της μισούσε την πρακτική αυτή και προσπάθησε πολλές φορές να την σταματήσει, καθώς -εκτός από ενοχλητική- ήταν και επικίνδυνη για την υγεία της συζύγου του, αφού τα μεϊκάπ της εποχής περιείχαν ποσότητες μολύβδου. Ωστόσο, η άγνοια της κοντέσας και η άρνησή της να περιορίσει τη χρήση τους την οδήγησε αργά αλλά σταθερά στο θάνατο, ο οποίος επήλθε τελικά από δηλητηρίαση του αίματος από μόλυβδο. Αυτό συνέβη το 1760 όταν η Maria ήταν μόλις 27 ετών. Και μπορεί να ήταν αρχικά γνωστή ως μια όμορφη γυναίκα, αλλά η ματαιοδοξία την κατέστησε ένα από τα πρώτα «θύματα των καλλυντικών»!

Πάντα για το πίσω μέρος μιας γυναίκας...υπάρχει μεγάλη αγάπη!!! Να γιατί!!



Πάντα για το πίσω μέρος μιας γυναίκας...υπάρχει μεγάλη αγάπη!!! Να γιατί!!
Αυτό το σημείο της γυναίκας, θεωρείται μια από τις αδυναμίες του άντρα. Όχι και άδικα εδώ που τα λέμε. Είναι ένα από τα δυνατά σημεία!!! Συμφωνείτε;



















Πηγή: http://www.sportygossip.com

“Προφητεία” για το ναυάγιο του Τιτανικού, 14 χρόνια πριν γίνει;;

Ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1898, δηλαδή 14 χρόνια πριν από το ναυάγιο του Τιτανικού, θεωρείται από πολλούς “προφητικό”! Συγγραφέας του ο Morgan Robertson και τίτλος του “Futility”, που σημαίνει “ματαιότητα”.
Η υπόθεση της νουβέλας είναι το ναυάγιο ενός πλοίου στον… Ατλαντικό Ωκεανό μετα από σύγκρουση με παγόβουνο. “Και λοιπόν?”, θα ρωτήσουν οι όρθολογιστές. Δεν είναι δα και τόσο πρωτότυπη η ιστορία ενός πλοίου που βυθίζεται γιατί συναντά πάγους στον Βόρειο Ατλαντικό!!
Μπορεί να είναι κι έτσι. Μια προσεκτική ματιά όμως στα στοιχεία του βιβλίου προκαλεί αν μη τι άλλο εντύπωση, αφού οι ομοιότητες της μυθοπλασίας με την πραγματικότητα είναι πάρα πολλές.
Στον παρακάτω πίνακα έχουμε συγκεντρώσει τα πραγματικά στοιχεία του ναυαγίου του Τιτανικού και τα όσα περιγράφει ο Robertson στην νουβέλα του, 14 χρόνια πριν. Στοιχεία που αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο πλοίων αλλά και τις λεπτομέρειες των δύο ναυαγίων. Τα συμπεράσματα δικά σας!!


Σύμπτωση, προφητεία ή συνωμοσία ;
Μελετώντας προσεχτικά τον πίνακα με τις ομοιότητες μεταξύ του βιβλίου “Futility” – που γραφτηκε το 1898- και του ναυαγίου του “Τιτανικού”- που έγινε το 1912- το ερώτημα που πρoκύπτει είναι εύλογο: είναι απλή σύμπτωση, προφητεία ή επιβεβαίωση των διαφόρων θεωριών συνωμοσίας; Μπορεί δηλαδή η νουβέλα αυτή να… ενέπνευσε κάποιους να “σκηνοθετήσουν” το μεγαλύτερο ναυάγιο της ιστορίας;
Τι λένε οι οπαδοί της “σύμπτωσης”!
Η περίπτωση του “προφητικού” βιβλίου, έχει απασχολήσει εκατοντάδες ερευνητές, συγγραφείας, αναλυτές, δημοσιογράφους, ντοκιμαντερίστες αλλά και απλούς “εραστές” της αναζήτησης. Εκείνοι που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την επιφυλακτικότητα και την δυσπιστία τους ως προς τις “προφητικές ικανότητες” του συγγραφέα, έχουν δύο βασικά επιχειρήματα:
1. η ύπαρξη μιας φωτογραφίας που δείχνει το εξώφυλο του το βιβλίου του Robertson με χρονολογία έκδοσης 1912 – δηλαδή την χρονια που ναυάγησε ο “Τιτανικός”. “Πιθανότατα ο συγγραφέας να έκανε επανέκδοση του βιβλίου του αμέσως μετά το ναυάγιο και να πρόσθεσε τα στοιχεία”, λένε.
2. το γεγονός ότι η ναυπήγηση του “Τιτανικού” δεν ήταν απόρρητο μυστικό και είχε απασχολήσει τον τύπο της εποχής πολλά χρόνια πριν ξεκινήσει για το παρθενικό του ταξίδι. Συνεπώς ο Robertson πήρε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είχαν δημοσιευτεί , τα έκανε νουβέλα και απλώς ήταν τυχερός ως προς ένα- δυο στοιχεία που έτυχε να είναι ίδια στην εξέλιξη της ιστορίας.
Οι παραπάνω εξηγησεις θα μπορούσαν να είναι πολύ πειστικές – αν δεν τις κατέρριπταν και τις δύο οι οπαδοί της “προφητείας”!
Τι λένε οι οπαδοί της “προφητείας”.
Ως προς το εξώφυλλο του βιβλίου που αναφέρει ως χρονια έκδοσης το 1912, είναι μεν γνήσιο, λένε, αποτελει όμως την δεύτερη κυκλοφοράι του βιβλίου και μάλιστα με λίγο διαφορετικό τίτλο.
Συγκεκριμένα όταν τον Απρίλιο του 1912 έγινε το ναυάγιο του “Τιτανικού”, ήταν φυσικό το βιβλίο “Futility” να θεωρηθεί “προφητικό” αφού είχε περιγράψει με απίστευτη ακρίβεια το γεγονός 14 ολόκληρα χρόνια πριν. Για τον λόγο αυτό η νουβέλα επανακυκλοφόρησε με τίτλο “Futility-The Wreck of the Titan”, χωρίς να αλλάξει κανένα στοιχείο από την αρχική έκδοση!
Ως προς τα σχέδια ναυπήγησης του “Τιτανικού”, μπορεί μεν να είχαν διαρρεύσει στον τύπο της εποχής, αλλά αυτό έγινε το 1909 οπότε και ξεκίνησε η κατασκευή του. Επιπλέον ακόμη και ως ιδέα, η ναυπήγηση του πλοίου δημιουργήθηκε το 1907. Δεδομένου ότι η νουβέλα του Robertson γράφτηκε το 1898 είναι μαθηματικά αδύνατο ο συγγραφέας να “έκλεψε” στοιχεία από τους κατασκευαστές του “Τιτανικού”.
Οι πιθανές εξηγήσεις
Το ερώτημα λοιπόν που γεννιέται είναι “πώς είναι δυνατόν κάποιος να προέβλεψε το μεγαλύτερο ναυάγιο όλων των εποχών 14 χρόνια πριν αυτό συμβει?” Οι πιθανές απαντήσεις, είναι αρκετές. Ο καθένας επιλέγει εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο μυαλό, την κουλτούρα και την αντίληψη του.
Εξήγηση πρώτη: Ναι, μπορεί ο συγγραφέας του βιβλίου να “προφήτευσε” το ναυάγιο του “Τιτανικού”. Οι προασθήσεις που εμφανίζονται πριν από μεγάλες καταστροφές δεν είναι κάτι σπάνιο- αν και αμφισβητείται έντονα.
Εξήγηση δεύτερη: Μπορεί ο Robertson να έγραψε εντελώς τυχαία μια ιστορία που λίγα χρόνια μετά έγινε πραγματικότητα. Οι συμπτώσεις – ακόμη και στην ακραία τους μορφή-υπάρχουν στην ζωή μας.
Εξήγηση τρίτη: Το βιβλίο αποτελεί απόδειξη μίας από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες όλων των εποχών. Αν δεχτούμε ότι ο “Τιτανικός” βυθίστηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου τότε ενδεχομένως το βιβλίο του Robertson να αποτέλεσε πηγη έμπνευσης για εκείνους που ήθελαν να προκαλέσουν την τραγωδία. Στην περίπτωση αυτη ήταν η ζωή που αντέγραψε την μυθοπλασία!


Πηγή: pyles.tv

Το μικρότερο αυτοκίνητο του κόσμου!

Δείτε τον Jeremy απ'την εκπομπή Top Gear να οδηγάει προς την δουλειά του με το μικρότερο αυτοκίνητο του κόσμου!













The Smurfs: A Christmas Carol (2011)


Το στρουμφάκι της ιστορίας μας, ο γνωστός σε όλους μας γκρινιάρης, μετά απο μία σειρά παράξενων γεγονότων, θα καταλάβει πιο είναι το το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του, και θα ξαναφέρει στην καρδιά του, την αγάπη για την γιορτή των Χριστουγέννων... Βοηθός του σε αυτό το περίεργο ταξίδι στο χρόνο θα είναι τα πνεύματα των Χριστουγέννων...και η αγάπη που είχε βαθιά στην καρδιά του για την οικογένειά του.





Σκηνοθεσία: Troy Quane
Σενάριο: Peyo (characters and works of), Todd Berger
Ηθοποιοί: Jack Angel, Fred Armisen and Hank Azaria
Διάρκεια: 22mn 35s
Είδος: Animation | Short

Οδήγηση

Οδήγηση, axx μεγάλο θέμα αλλα ωραίο!! Φυσικά εδώ χωρίζεται σε 2 κατηγοριες γυναίκες "οδηγοί" και άντρες Οδηγοί!

Γυναίκες: Βάζουν το κάθισμα τόσο μπροστά που αφήνουν σημάδι στο mparmpriz από το κούτελο τους. Οι καθρέφτες νομίζουν ότι είναι μονο για να καλλωπίζονται. Το τιμόνι έχει τα βαθουλώματα από τα νύχια τους καθώς γατζώνονται σαν gates σε δέντρο η μονη περίπτωση να το αφήσουν είναι να συμβεί και απρόοπτο όπως να πεταχτεί μια γιαγιά με το καροτσάκι από την λαϊκή... Γιατί το αφήνουν τότε? Για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση θα έπρεπε να μπω στα άδυτα του γυναικείου μυαλού που θα το κάνω σε άλλο post μου !! Επίσης κλείνουν και τα ματια και προβάρουν όλες τις notes του πενταγράμμου με το γράμμα A.
Η κατάληξη γνωστη, πορτοκαλια και ντομάτες στην άκρη του δρόμου η γιαγιά στην άκρη με βαθείες αναπνοές και η γυναικα ανοίγει δειλά δειλά τα ματια τους σκεπτόμενη "γιατί όλα σε μένα???"
Μια γυναικα θα οδηγεί η πολύ δεξιά πατώντας τη διπλή διαχωριστική η (και το πιο συνηθισμένο) εντελώς αριστερά κοντά σε τοίχος και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αν τη ρωτήσεις τι έγινε θα σου πει "Είχα πάει για καφέ με τη Νίτσα το είχα παρκάρει μακριά και το βρήκα έτσι!!!! Κάποιο γαϊδούρι μου το χτύπησε!!!!" "Και τα αίματα στο φανάρι???" "Eeeee έεεε εκεί που πήγαινα άνετα κι ωραία κι άκουγα το καινούργιο του βέρτη ένας ιπτάμενος δίσκος εμφανίστηκε και άφησε έναν συνταξιούχο ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!"
Ας περάσουμε στο θέμα parking. Για μια γυναικα μια θέση τριών μέτρων είναι ισα ισα ο χώρος για το "σμαρτακι" της. Η πρώτη προσπάθεια είναι με την μούρη όπου και αποτυγχάνει και μπαίνει στραβά. Γυρνώντας εκνευρισμένη το τιμόνι ακούγεται ο "τρομακρικος" ήχος από τα 10 βραχιόλια που φοράει τα τεραστια σκουλαρίκια της πηγαινοέρχονται το μονο που μένει ακίνητο είναι τα μαλλιά της (Γιατί είναι τρέσα). Δοκιμάζει τη δεύτερη φορα σαν άνθρωπος μπρός πίσω πάλι το κάνει χαλια αλλα το αφήνει όπως να ναι γιατί βαρέθηκε και θα κλείσουν τα μαγαζιά.
Και κάτι τελευταίο. Τα αυτοκίνητα το γυναικών μυρίζουν ποδαρίλα γιατί όλες παίρνουν ένα δεύτερο ζευγάρι flat παπούτσια για να οδηγούν συνήθως πεταμένα στα πίσω καθίσματα.

Άντρες: Κάθε φορα που είναι να οδηγήσουν παίρνουν το ύφος "THIS IS SPARTA" του λεωνίδα λες και θα οδηγήσουν τον μονοθέσιο της Formula1 στην Monza. Συνήθως στις παρέες τους υπερηφανεύονται για τις οδηγικές τους ικανότητες λέγοντας ποτε ξεκίνησαν να οδηγούν κι άλλες τέτοιες αηδίες, κάτι σαν τα παγωνιά που ανοίγουν την ουρα τους, όμορφο να το βλέπεις αλλα χωρίς καμια χρήση. Επίσης υπερηφανεύονται άκουσον άκουσον ΚΑΙ για τα ατυχήματα τους " εγώ τότε πήγαινα με 120km και βγήκα από τη στροφή και έκανε 5 τούμπες και έβαλα 5 σιδερα στα πόδια μου, εσύ τι έχεις κάνει;;;"
Όταν έχουν γυναικα στο αυτοκίνητο γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι καθώς κάνουν πράγματα παράτολμα για να την εντυπωσιάσουν και ύστερα γυρνάνε με ένα ανόητο βλέμμα και χαμόγελο και λένε "τρόμαξες? δεν πιστεύω να τρόμαξες!"
Για τον parking εντάξει είναι ικανοί να παρκάρουν με ακρίβεια χιλιοστού.

Κάντε την δικη σας επιλογή οδηγού λοιπόν!!

Στρουμφάκια σε 3D

Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ. Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική περιπέτεια για τους μικρόσωμους μπλε φίλους μας μόλις ξεκίνησε!

Σκηνοθεσία:Raja Gosnell
Συγγραφείς: Peyo (χαρακτήρες) , Ι. David Stem (σενάριο), και 5, περισσότερες πιστώσεις »
Ηθοποιοί: Χανκ Αζαρία , Katy Perry και ο Jonathan Winters

American Horror Story


















Το FX, το οποίο προβάλλεται μέσω Nova και OTE TV, προσφέρει τηλεόραση χωρίς συμβιβασμούς. Στη νέα σεζόν της θα προσφέρει σε αποκλειστικότητα, λίγο μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, το ‘American Horror Story’, η σειρά που έχει σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ (3.2 εκ. τηλεθεατές είδαν το 1ο επεισόδιο και οι φαν της σειράς αυξάνονται με κάθε επεισόδιο).

Oι Κυριακές στις 23:20, στο FX, από 13 Νοεμβρίου, προβλέπονται να σας στοιχειώσουν καθώς η νέα σειρά του δημιουργού του ‘Glee’ και ‘Nip/Tuck’ Ryan Murphy, παρουσιάζει μια δυσλειτουργική οικογένεια η οποία μετακομίζει σε μια έπαυλη του Λος Άντζελες, δίχως όμως να γνωρίζει ότι είναι στοιχειωμένη, ζωντανεύοντας τους χειρότερους της φόβους και αποκαλύπτοντας τα πιο σκοτεινά μυστικά της οικογένειας.

Ενώ ο Ben και η Vivien Harmon προσπαθούν να βάλουν πίσω τους τις σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν, αυτό το νέο τους σπίτι, σταδιακά αποκαλύπτει τα άπειρα μυστικά του, όπως και η γειτόνισσά τους, η οικονόμος του σπιτιού και ο Larry ο πρώην κάτοικος του σπιτιού.

Στο ρόλο του πατέρα και καυτού ψυχιάτρου ο Dylan McDermott (The Practice), της μητέρας η Connie Britton (Friday Night Lights) και ως γειτόνισσα η ηθοποιός-θρύλος, βραβευμένη με Oscar Jessica Lange (Tootsie, Blue Sky), που σπάνια εμφανίζεται στην ΤV. Η σειρά ήδη έχει αποσπάσει θετικές κριτικές στην Αμερική και αναμένεται να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Η σειρά θα σας προκαλέσει, θα σας τρομάξει, και θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη ατμόσφαιρα ταινίας τρόμου.

Η τεράστια επιτυχία της νέας αμερικάνικης σειράς που κάθε εβδομάδα κάνει την Αμερική να ανατριχιάζει, έπεισε το δίκτυο FX, το οποίο ''έκλεισε'' τη σειρά και για δεύτερη σεζόν.

Με 4,2 εκ. τηλεθεατές να παρακολουθούν κάθε επεισόδιο, το ''American Horror Story'' έχει κερδίσει κοινό και τηλεκριτικούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμφωνία ανακοινώθηκε τις ημέρες του Halloween.

Το ‘American Horror Story’ στο FX, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, πάντα με παρέα και τα φώτα αναμμένα!



«Να βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία»

Θετικό αποτέλεσμα κυνηγά το βράδι (22.05) της Τετάρτης στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ και ο Μπόλονι ζητεί από τους παίκτες του  να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής:

«Μπορεί να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το τι θα γίνει, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια καλά σημεία, κάποια δυνατά στοιχεία, που πρέπει να βάλουμε σε εφαρμογή. Γνωρίζουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της. Από την πλευρά μου σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο καθένας με τα δικά του προβλήματα».

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βιεϊρίνια και για το θέμα τοποθετήθηκε  ως εξής ο τεχνικός της ομάδας: «Θα αντιμετωπίσω το κενό με έναν αριστερό μπακ και έναν αριστερό χαφ. Δεν ξέρω  αν είναι καλή απάντηση, αλλά αυτό σκέφτομαι».


Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο Στέφανος Αθανασιάδης: « Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε σίγουρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό. Και ο ένας βαθμός θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα μπούμε έχοντας στόχο τη νίκη».


Πηγή: tanea.gr

Αυτή η σεξοβόμβα ξελόγιασε τον 50 Cent!





Σχεδιάστρια ρούχων, μοντέλο και ηθοποιός είναι η Βραζιλιάνα καλλονή Σου Λιν Μεδέιρος, η κατά τις φήμες νέα σχέση του 50 Cent. Η 25χρονη σεξοβόμβα εμφανίζεται κατά κύριο λόγο σε βιντεοκλίπ και διαφημίσεις περιοδικών. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το πέρασε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, για χάρη της καριέρας της. Μάλιστα, το μοντέλο πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με ρούχα, με τίτλο «Bombshell». Η κολεξιόν περιλαμβάνει μαγιό, αθλητικά ρούχα και σέξι εσώρουχα.







Πηγή: gossip-tv.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

3 Top γυναικείες φαντασιώσεις..

Κάθε γυναίκα έστω και για μία φορά έχει φανταστεί κάτι διαφορετικό που ίσως ντρέπεται και η ίδια να αναφέρει…
Σας παρουσιάζω τις πιο top φαντασιώσεις μίας γυναικάς!

#1 Σεξ με παρθένο:

Εδώ είναι η ευκαιρία κάθε γυναίκας να υποδυθεί  τη σέξι δασκάλα που το κάνει με το μαθητή της. Σοβαρό ύφος, ψηλά τακούνια, λευκό πουκάμισο και φυσικά τα πιο σέξι εσώρουχα!







#2 Με δύο άνδρες ταυτόχρονα:

Όπως και οι περισσότεροι άνδρες τρελαίνονται στην ιδέα του σεξ με δυο γυναίκες έτσι και οι γυναίκες το  απολαμβάνουν  εξίσου. Είναι καλύτερα τέσσερα αντί για δυο χέρια!








#3 Γυναίκα από πάνω:

Και όχι δεν αναφέρομαι στη γνωστή στάση αλλά στο  ποιος έχει το πάνω χέρι! Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες πεθαίνουν  να εξουσιάζουν έναν άνδρα! Τις εξιτάρει πολύ να μπορούν να τον κάνουν ότι θέλουν, να τον διατάζουν να εκτελεί συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις,  να τον κάνουν να ικετεύει για αυτό που θέλει(…)

Hot or Not? 5 Ερωτήσεις που θα σου αποκαλύψουν αν είναι καλή στο κρεβάτι!


Μόλις γνώρισες την πιο εντυπωσιακή γυναίκα της ζωής σου και πριν καλά καλά το καταλάβεις έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκέφτεται πως θα είναι μια καυτή βράδια μαζί της αλλά φοβάσαι ότι και αυτή θα είναι βαρετή όπως οι περισσότερες πρώην φιλές σου?! Μετά από μερικές ερωτήσεις μπορείς να μάθεις αν τo σεξ μαζί της θα μοιάζει με βαρετό carousel ή συναρπαστικό roller coaster!

Αντί να την ρωτήσεις: «Σου αρέσουν οι παράξενες στάσεις στο σεξ;»
Ρώτα την: «Πόσες δουλειές έχεις αλλάξει;»

Με αυτή την ερώτηση θα μάθεις το ποσό εύκολα βαριέται διότι, μια γυναίκα που «ψάχνεται» δεν μένει στην ίδια δουλεία , στο ίδιο πόστο, στην ίδια εταιρία εφ’ όρου ζωής. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι,  κάποια που  βαριέται εύκολα ανακαλύπτει καινούργια πράγματα και γίνεται πιο δραστήρια και δημιουργική! Βέβαια να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις..

Αντί να την ρωτήσεις: «Θα με ξυπνήσεις ποτέ με στοματικό;»
Ρώτα την: «Κρατάς ατζέντα με τις υποχρεώσεις σου;»

Θα είσαι τυχερός  αν είναι αρνητική η απάντηση της διότι εδώ φαίνεται πόσο αυθόρμητη είναι στην καθημερινή της ζωή. Αν πάλι απέναντι σου έχεις ένα filofax με ντεκολτέ και πόδια είναι είναι πιθανό, σε κάνα χρόνο από τώρα, να κάνεις σεξ κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 ακριβώς!

Αντί να την ρωτήσεις: «Θα κάτσεις να σε δέσω/ βρίσω/ δείρω ;»
Ρώτα την: «Ποιο είναι το πιο παράξενο φαγητό που έχεις φάει;»

Με αυτή την ερώτηση θα καταλάβεις αν η γυναίκα που έχεις απέναντι σου είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει νέα πράγματα και εμπειρίες που στο τέλος μπορεί και να μην τις αρέσουν  ή πολύ απλά αν είναι της άποψης «βαδίζουμε σε σταθερά και ασφαλή μονοπάτια!!». Θα έλεγε «ναι» σε λίγο spanking ή θα έχει ήδη ντυθεί όσο εσύ έχεις ακόμη το χέρι στον αέρα;

Αντί να την ρωτήσεις: «Σε πειράζει να κάνουμε sex σε δημόσιο χώρο;»
Ρώτα την: «Θα έκανες μαζί μου bungee jumping;»

Αν απαντήσει  θετικά πάει να πει ότι σε εμπιστεύεται και θα ξεπέρναγε τα όρια της μαζί σου αν από την άλλη έχει αρνητική άποψη για όλο αυτό μην σε πάρει από κάτω, εξάλλου η εμπιστοσύνη κτίζεται με τον καιρό!

Αντί να την ρωτήσεις: «Τι θα έλεγες για ένα τρίο;»
Ρώτα την: «Τι γνώμη έχεις για τους γκέι που υιοθετούν παιδιά;»


Αυτή η απλή ερώτηση θα σε κατατοπίσει για το πόσο ελαστική είναι στον ορισμό του «νορμάλ». Ανοιχτή σε νέα οικογενειακά μοτίβα ίσως σημαίνει και ανοιχτή σε νέα σεξουαλικά σχήματα. Ίσως πάλι όχι. Αλλά χάνεις κάτι να ρωτήσεις; 

20 λάθη που κάνεις στο κρεβάτι! Ναι και εσύ! Για άνδρες

Πόσους ρόλους αλλάξεις στο κρεβάτι; Πόσο γρήγορα τελειώνεις; Δε φροντίζεις τα δάχτυλα σου; Τελικά πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι στο σεξ; Διάβασε, μάθε και μην τα ξανακάνεις.
The Big One , Πριν από 13 ημέρες


Κοιτάξου στο καθρέφτη. Και αναμετρήσου. Man to man. Πιστεύεις ότι δικαιούσαι το τίτλο του Greek hot lover; Mόνο εσύ ξέρεις αν αποφεύγεις τα 20 λάθη του «κακού» εραστή.

1. Τελειώνεις στο ά(να)ψε σβήσε. Πάρτο χαμπάρι. Δεν είσαι πυροσβέστης. Είσαι πυροτεχνουργός.

2. Δεν έχεις μάθει να ρεγουλάρεις την απόδοσή σου. Οι ποδοσφαιριστές τρέχουν μεν χιλιόμετρα, αλλά έχουν αλλαγές. Πώς θα σου φαινόταν να γυαλίζεις τον πάγκο.

3. Δε γνωρίζεις τον τρόπο ανοίγματος και χρήσης ενός προφυλακτικού. Τη μπίρα, όμως, την ανοίγεις με τα δόντια..

4. Καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ, κλείνεις τα μάτια και παίρνεις το ύφος «Πες μου αν έχω μαρούλι στα δόντια».

5. Καυχιέσαι για το στύλο διαρκείας σου, ενώ γράφεις τιμωρία 100 φορές «Δε θα ξαναμιλήσω την ώρα του μαθήματος».





6. Αναπαράγεις τους ήχους και τα λόγια της κατά τη διάρκεια του σεξ. Πόσο ελκυστικό πιστεύεις ότι είναι να παριστάνεις τη γατούλα?

7. Δε δέχεσαι οδηγίες. Μέχρι να βρεις το “G”ps, άκουσέ την. Από πότε το «άουτς» σημαίνει «ναι, μωρό μου, σκίσε με»?

8. Δεν αλλάζεις ρόλους. Σεξ είναι, θέλει ποικιλία και εναλλαγή. Όταν πάς για ούζα πόσους μεζέδες παραγγέλνεις;

9. Σταματάς το άθλημα στη μέση, για να σηκώσεις κινητό, να ανοίξεις πόρτα, να στείλεις mail. Όταν βλέπεις Champions League, γιατί δεν το κάνεις;

10. Δεν κουβαλάς προφυλακτικό. Ή κουβαλάς προφυλακτικά, αλοιφές, αλυσίδες, χειροπέδες και δονητές. Ειδικά την πρώτη φορά.

11. Θεωρείς την ελαστικότητα της γλώσσας της, παρόμοια με αυτή του βατράχου. Και το ρουφάς το σκοινί..

12. Δεν έχεις καλή οδηγική συμπεριφορά. Ξεχνάς πως το σεξ είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία, όταν γλιστράει, ΔΕΝ πρέπει να φοράς αλυσίδες

13. Διαλαλείς ότι θα «καρφώσεις», ενώ στην ουσία πας να «κολλήσεις» με blue tack.

14. Δεν φροντίζεις δάχτυλα και νύχια. Όπως ίσως ξέρεις, το χέρι πέρα απ’ την παλάμη, έχει κι άλλα χρήσιμα μέρη.

15. Λες ατάκες των αγαπημένων σου πορνοστάρ. Πρώτον δεν είσαι ο εαυτός σου και δεύτερον δεν πληρώνεσαι για να το κάνεις.

16. Σκουπίζεσαι επιδεικτικά και με ύφος αηδίας πάνω στο σώμα της. Όταν χουφτώνεις είναι καλά, ε;

17. Επιμένεις να παραβιάσεις την «κερκόπορτα», ενώ έχεις φάει τρία άκυρα. Τι δε καταλαβαίνεις;





18. Νομίζεις ότι τα υπολείμματα χαρτιού τουαλέτας είναι σαν το ψεύτικο χιόνι των Χριστουγέννων, διακοσμητικό και οπτικά ευχάριστο.

19. Την εξαναγκάζεις να κοιμηθεί στη βρεγμένη πλευρά του κρεβατιού. Αν «σε 10 λεπτάκια θα στεγνώσει», κοιμήσου εσύ.

20. Απλώνεσαι στο διπλό κρεβάτι και της κάνεις τη κλασσική ερώτηση: “Τι πιάνει μια γυναίκα μετά το σεξ;”. Απαντάς με μπλαζέ ύφος «χώρο» και γελάς.