Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Οδήγηση

Οδήγηση, axx μεγάλο θέμα αλλα ωραίο!! Φυσικά εδώ χωρίζεται σε 2 κατηγοριες γυναίκες "οδηγοί" και άντρες Οδηγοί!

Γυναίκες: Βάζουν το κάθισμα τόσο μπροστά που αφήνουν σημάδι στο mparmpriz από το κούτελο τους. Οι καθρέφτες νομίζουν ότι είναι μονο για να καλλωπίζονται. Το τιμόνι έχει τα βαθουλώματα από τα νύχια τους καθώς γατζώνονται σαν gates σε δέντρο η μονη περίπτωση να το αφήσουν είναι να συμβεί και απρόοπτο όπως να πεταχτεί μια γιαγιά με το καροτσάκι από την λαϊκή... Γιατί το αφήνουν τότε? Για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση θα έπρεπε να μπω στα άδυτα του γυναικείου μυαλού που θα το κάνω σε άλλο post μου !! Επίσης κλείνουν και τα ματια και προβάρουν όλες τις notes του πενταγράμμου με το γράμμα A.
Η κατάληξη γνωστη, πορτοκαλια και ντομάτες στην άκρη του δρόμου η γιαγιά στην άκρη με βαθείες αναπνοές και η γυναικα ανοίγει δειλά δειλά τα ματια τους σκεπτόμενη "γιατί όλα σε μένα???"
Μια γυναικα θα οδηγεί η πολύ δεξιά πατώντας τη διπλή διαχωριστική η (και το πιο συνηθισμένο) εντελώς αριστερά κοντά σε τοίχος και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αν τη ρωτήσεις τι έγινε θα σου πει "Είχα πάει για καφέ με τη Νίτσα το είχα παρκάρει μακριά και το βρήκα έτσι!!!! Κάποιο γαϊδούρι μου το χτύπησε!!!!" "Και τα αίματα στο φανάρι???" "Eeeee έεεε εκεί που πήγαινα άνετα κι ωραία κι άκουγα το καινούργιο του βέρτη ένας ιπτάμενος δίσκος εμφανίστηκε και άφησε έναν συνταξιούχο ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!"
Ας περάσουμε στο θέμα parking. Για μια γυναικα μια θέση τριών μέτρων είναι ισα ισα ο χώρος για το "σμαρτακι" της. Η πρώτη προσπάθεια είναι με την μούρη όπου και αποτυγχάνει και μπαίνει στραβά. Γυρνώντας εκνευρισμένη το τιμόνι ακούγεται ο "τρομακρικος" ήχος από τα 10 βραχιόλια που φοράει τα τεραστια σκουλαρίκια της πηγαινοέρχονται το μονο που μένει ακίνητο είναι τα μαλλιά της (Γιατί είναι τρέσα). Δοκιμάζει τη δεύτερη φορα σαν άνθρωπος μπρός πίσω πάλι το κάνει χαλια αλλα το αφήνει όπως να ναι γιατί βαρέθηκε και θα κλείσουν τα μαγαζιά.
Και κάτι τελευταίο. Τα αυτοκίνητα το γυναικών μυρίζουν ποδαρίλα γιατί όλες παίρνουν ένα δεύτερο ζευγάρι flat παπούτσια για να οδηγούν συνήθως πεταμένα στα πίσω καθίσματα.

Άντρες: Κάθε φορα που είναι να οδηγήσουν παίρνουν το ύφος "THIS IS SPARTA" του λεωνίδα λες και θα οδηγήσουν τον μονοθέσιο της Formula1 στην Monza. Συνήθως στις παρέες τους υπερηφανεύονται για τις οδηγικές τους ικανότητες λέγοντας ποτε ξεκίνησαν να οδηγούν κι άλλες τέτοιες αηδίες, κάτι σαν τα παγωνιά που ανοίγουν την ουρα τους, όμορφο να το βλέπεις αλλα χωρίς καμια χρήση. Επίσης υπερηφανεύονται άκουσον άκουσον ΚΑΙ για τα ατυχήματα τους " εγώ τότε πήγαινα με 120km και βγήκα από τη στροφή και έκανε 5 τούμπες και έβαλα 5 σιδερα στα πόδια μου, εσύ τι έχεις κάνει;;;"
Όταν έχουν γυναικα στο αυτοκίνητο γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι καθώς κάνουν πράγματα παράτολμα για να την εντυπωσιάσουν και ύστερα γυρνάνε με ένα ανόητο βλέμμα και χαμόγελο και λένε "τρόμαξες? δεν πιστεύω να τρόμαξες!"
Για τον parking εντάξει είναι ικανοί να παρκάρουν με ακρίβεια χιλιοστού.

Κάντε την δικη σας επιλογή οδηγού λοιπόν!!