Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Twilight-Breaking Dawn

Ανυπομονούσατε τόσο καιρό να βγει το "Breaking Dawn", η τέταρτη κατά σειρά ταινία της κινηματογραφικής παραγωγής "The Twilight Saga"??? Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε πριν πάτε να δώσετε άδικα τα λεφτά σας!



Αποτυχία φαίνεται να μοιάζει το πρώτο μέρος της ταινίας όπου πολλοί δηλώνουν ότι μεχρι και  επιληπτικές κρίσεις έχει προκαλέσει! Η εναλλαγή του κόκκινου, του μαύρου και του άσπρου κατά τη διάρκεια της σκηνής, προφανώς προκαλεί κρίσεις σε αυτούς που πάσχουν από φωτοευαίσθητη επιληψία. Επίσης, περιστατικά κρίσεων και λιποθυμιών έχουν αναφερθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρη την Αμερική.


Η ταινία πλέον έχει φτάσει και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και μας παρουσιάζει τον πολυαναμενόμενο γάμο του Edward και της Bella (κατά τη διάρκεια του οποίου γίνονται πολύ άβολες δημόσιες συζητήσεις σχετικά με την απώλεια της αγνότητάς της την πρώτη νύχτα), την παρθενική (...) ερωτική τους συνεύρεση που αφήνει την Bella με μελανιές την επόμενη μέρα και το δωμάτιο φύλλο και φτερό, το απολύτως ανώμαλο "imprinting" από το οποίο το μόνο που καταλάβαμε ως μη fans των βιβλίων ήταν ότι ο Jacob ερωτεύτηκε ένα νεογέννητο και φυσικά την πιο αιματηρή σκηνή γέννας όλων των εποχών.

Τα σχόλια δικά σας!!!


Πρωταγωνιστούν:  Kristen StewartRobert Pattinson and Taylor Lautner