Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Top 5 Comedy Movies!

#5 Bad Teacher

Μια κωμωδία επικεντρωμένη γύρω από μία  αθυρόστομη, αδίστακτη και... ακατάλληλη δασκάλα! Ο λόγος για την  Elizabeth (Κάμερον Ντίαζ), η οποία πίνει, μαστουρώνει και δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί κάποιον με γερό κομπόδεμα και να αφήσει την βαρετή δουλειά της. Όταν την παρατάει ο αρραβωνιαστικός της, θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να κερδίσει έναν πλούσιο, όμορφο αντικαταστάτη (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ) -- την προσοχή του οποίου όμως διεκδικεί και μια άκρως ενεργητική συνάδελφος, η Amy (Λούσυ Πάντς). Όταν η Elizabeth πιάνει τον εαυτό της να προσπαθεί --εκτός των άλλων- να εμποδίσει την πρόοδο ενός σαρκαστικού, ασεβή δάσκαλου γυμναστικής (Τζέισον Σίγκελ), οι συνέπειες των τρελών και εξωφρενικών σχεδίων της θα δώσουν στους μαθητές της, τους συνεργάτες της, αλλά και στην ίδια ένα μάθημα δίχως προηγούμενο.
Πρωταγωνιστούν:  Cameron Diaz , Jason Segel και Justin Timberlake



#4 Crazy stupid love

Ο Καλ Γουίβερ ζει το όνειρο - έχει μια πολύ καλή δουλειά, ένα όμορφο σπίτι και σπουδαία παιδιά. Όλα θα αλλάξουν όταν η σύζυγός τους, Έμιλι, θα ζητήσει διαζύγιο. Η "τέλεια" ζωή του γρήγορα παίρνει την κάτω βόλτα. Ο Καλ δεν έχει βγει σε ραντεβού εδώ και δεκαετίες και περνάει τις μέρες του σε ένα τοπικό μπαρ. Εκεί θα γνωρίσει τον "αβανταδόρο" Τζέικομπ Πάλμερ. Ο Τζέικομπ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Καλ και θα του ανοίξει τα μάτια: θα φλερτάρει με γυναίκες, με πιει αντρικά ποτά και θα του δώσει στυλ. Γρήγορα οι δυο τους θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι που ψάχνουν για την αγάπη. Ο 13χρονος γιος του Καλ είναι ερωτευμένος με την 17χρονη μπέιμπι σίτερ, Τζέσικα, η οποία θέλει τον Καλ. Εν τω μεταξύ, ο Τζέικομπ, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει όλες τις απαντήσεις, βρίσκει τον εαυτό του να μην ξέρει τι να κάνει όταν ερωτεύεται τη Χάνα, μια κοπέλα η οποία αντιστέκεται στη γοητεία του.
 Πρωταγωνιστούν: Steve CarellRyan Gosling and Julianne Moore


#3 Johnny English Reborn

Η επιστροφή του Ρόουαν Άτκινσον στον ρόλο του ατρόμητου μεν, ιδιόρρυθμου και ατζαμή δε Βρετανού κατασκόπου Johnny English που πρωτογνωρίσαμε πριν οκτώ χρόνια είναι γεγονός! Εν έτει 2011, λοιπόν, για άλλη μια φορά οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες βρίσκονται σε αδιέξοδο κι αναγκάζονται να αναθέσουν μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, την προστασία του ηγέτη της Κίνας από έναν αυτομολήσαντα της ΜΙ7 σε μια σύνοδο κορυφής, στον πιο αδέξιο μυστικό πράκτορά τους (τη μόνη τους ελπίδα!), τον Johnny English, που έχει αποσυρθεί σε ένα μοναστήρι, πράγμα που οδηγεί σε γέλια μέχρι δακρύων. Άλλωστε, για τον Johnny English η καταστροφή μπορεί να είναι μια παράπλευρη συνθήκη των μεθόδων του, η αποτυχία όμως δεν συνιστά μέρος του λεξιλογίου του! Και αυτό καθίσταται εμφανές από την πρώτη κιόλας στιγμή που πατά το πόδι του και πάλι στο Λονδίνο και συναντά τη νέα, αυστηρή, επικεφαλής της ΜΙ7, που του αναθέτει την αποστολή του: να πάει στο Χονγκ Κονγκ και να αποτρέψει τη δολοφονία του Κινέζου Πρωθυπουργού…
Πρωταγωνιστούν: Rowan AtkinsonRosamund Pike and Dominic West


#2 The Change Up

Από τη συγγραφική ομάδα της ταινίας που έσπασε τα ταμεία (Hangover) έρχεται μια νέα κωμωδία χαρακτήρων και καταστάσεων με θέμα την αντρική φιλία σε όλο της το μεγαλείο, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόπκιν (Wedding Crashers) και με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζέισον Μπέιτμαν που ξαφνικά… αλλάζουν σώματα. Έκαστος στο είδος του και οι παλιοπαρέες στο αβίαστο αλλά και αρκούντως τολμηρό γέλιο! Δύο διαμετρικά αντίθετου χαρακτήρα άντρες, φίλοι από παιδιά, ο ένας φέρελπης ηθοποιός, άεργος και ορκισμένος εργένης και ο άλλος πρότυπο οικογενειάρχη και πετυχημένος δικηγόρος, άκρως συντηρητικός, έπειτα από ένα βράδυ μεθυσιού, εύχονται να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου και επειδή... κάποια πράγματα καλό είναι ούτε καν να τα ξεστομίζει κανείς, η ευχή τους πιάνει! Έτσι, ο ένας μπαίνει στο σώμα του άλλου και καλείται να ζήσει μια ζωή τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη του για να συνειδητοποιήσουν τελικά αμφότεροι πως καθένας οφείλει να εκτιμά τη ζωή του γιατί τελικά, κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται στις φαινομενικά ιδανικές ζωές των άλλων ή αν αυτές ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του. 
Πρωταγωνιστούν:Jason BatemanRyan Reynolds and Olivia Wilde


#1 Horrible Bosses


Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ το μόνο πράγμα που θα έκανε τη δουλειά τους πιο ανεκτή θα ήταν να δουν τα αφεντικά τους να γίνονται σκόνη. Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι με τη βοήθεια λίγων παραπάνω ποτηριών και τις αμφίβολες συμβουλές ενός πρώην κομπιναδόρου, οι τρεις φίλοι θα σκαρώσουν ένα πολύπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο να ξεφορτωθούν μια για πάντα τα αφεντικά τους. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: ακόμα και τα πιο καλοσχεδιασμένα σχέδια είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα μυαλά που κρύβονται από πίσω τους.
Πρωταγωνιστούν:Jason BatemanCharlie Day and Jason Sudeikis