Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Χριστούγεννα


Είναι η γιορτή που όλοι περιμένουν παιδιά και μεγάλοι ο καθένας για τους δικούς του λόγους βεβαια!

Παιδιά: Περιμένουν πως και πως να πάρουν αυτό που τους έχει καρφωθεί στο μυαλό θα έλεγα παιχνίδι αλλα πλέον στην εποχή μας λέγονται gadget. Γραφουν γράμμα δήθεν στον Άγιο Βασίλη ενώ ξέρουν ότι δεν υπάρχει απλώς έτσι στο μυαλό τους νοιώθουν λιγότερες τύψεις που ζητάνε ότι πιο ακριβό υπάρχει στην αγορά από τον μπαμπά.

Αν η συσκευασία περιέχει οτιδήποτε άλλο λένε ότι τους αρέσει αλλα απογοητεύονται , κλείνονται στο δωμάτιο τους και κρατάνε μούτρα μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα, επίσης αυτά τα χριστούγεννα θα γίνουν σημείο αναφοράς τους για όλα τα επόμενα δώρα και με την πρώτη ευκαιρία θα στο χτυπήσουν!

Μεγάλοι: Περιμένουν επιτέλους ξεκούραση από την κουραστική δουλειά που κάνουν (κυρίως στην ελλάδα), το δώρο των χριστουγέννων (που κόπηκε στην ελλάδα).
Οι πιο μεγάλοι (γεροι) ανυπομονούν να τους θυμηθούν τα παιδιά τους από οποιο γεροκομείο τους έχουνε ξεχάσει και ακονίζουν τις μασέλες τους και τα χρυσά τους δόντια για την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ( όταν τους ρωτάνε τα εγγόνια αν πήραν την σύνταξη κάνουν ότι έχουνε άνοια).

Καλές γιορτές να έχουμε!! Οικογενειακά πάντα!