Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Να βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία»

Θετικό αποτέλεσμα κυνηγά το βράδι (22.05) της Τετάρτης στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ και ο Μπόλονι ζητεί από τους παίκτες του  να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής:

«Μπορεί να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το τι θα γίνει, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια καλά σημεία, κάποια δυνατά στοιχεία, που πρέπει να βάλουμε σε εφαρμογή. Γνωρίζουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της. Από την πλευρά μου σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο καθένας με τα δικά του προβλήματα».

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βιεϊρίνια και για το θέμα τοποθετήθηκε  ως εξής ο τεχνικός της ομάδας: «Θα αντιμετωπίσω το κενό με έναν αριστερό μπακ και έναν αριστερό χαφ. Δεν ξέρω  αν είναι καλή απάντηση, αλλά αυτό σκέφτομαι».


Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο Στέφανος Αθανασιάδης: « Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε σίγουρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό. Και ο ένας βαθμός θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα μπούμε έχοντας στόχο τη νίκη».


Πηγή: tanea.gr