Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

iPhone 4S vs iPhone 4: τρελό σήμα και απόδοση κεραίας


iPhone 4S vs iPhone 4: τρελό σήμα και απόδοση κεραίας
Σημαντικά βελτιωμένο το iPhone 4S σε σύγκριση με το iPhone 4 σε ό,τι αφορά την απόδοση της κεραίας και το σήμα που πιάνει το κινητό. Το σήμα είναι τόσο καλό που δεν χρειάζεται καν θήκη στο iPhone 4S και ο κάτοχος μπορεί να κρατάει το τηλέφωνο όπως ακριβώς θέλει χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να ενεργοποιήσει κατά λάθος το death grip. Στην ανάλυση του ο Anand ανακάλυψε σημαντικές βελτιώσεις εξαιτίας της διπλής κεραίας που χρησιμοποιεί το iPhone 4S στο κάτω και πάνω μέρος του τηλεφώνου με την δυνατότητα να ενεργοποιεί αυτή με την καλύτερη απόδοση. Έτσι το σήμερα παραμένει σταθερά καλό ή πάρα πολύ καλό. Αναλυτικά τα νούμερα έδειξαν τα εξής (μικρότερο σημαίνει καλύτερο):
Σε db σήματος το iPhone 4S σημειώνει: 10.8 – 8.8 – / – 4.3 (σφικτό κράτημα, κράτημα με φυσικό τρόπο, θήκη, ανοιχτή παλάμη)
Σε db σήματος το iPhone 4 σημειώνει: 24.6 – 19.8 – 7.2 – 9.2 (σφικτό κράτημα, κράτημα με φυσικό τρόπο, θήκη, ανοιχτή παλάμη)

Οι διαφορές είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές με το iPhone 4S να έχει περίπου 2 φορές καλύτερο σήμα σε κάθε περίπτωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κεραίες του iPhone 4S προσφέρουν ταχύτερο download και καλύτερη φωνητική επικοινωνία μαζί με οικονομία στην μπαταρία.
Site: www.pestaola.gr