Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Hot or Not? 5 Ερωτήσεις που θα σου αποκαλύψουν αν είναι καλή στο κρεβάτι!


Μόλις γνώρισες την πιο εντυπωσιακή γυναίκα της ζωής σου και πριν καλά καλά το καταλάβεις έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκέφτεται πως θα είναι μια καυτή βράδια μαζί της αλλά φοβάσαι ότι και αυτή θα είναι βαρετή όπως οι περισσότερες πρώην φιλές σου?! Μετά από μερικές ερωτήσεις μπορείς να μάθεις αν τo σεξ μαζί της θα μοιάζει με βαρετό carousel ή συναρπαστικό roller coaster!

Αντί να την ρωτήσεις: «Σου αρέσουν οι παράξενες στάσεις στο σεξ;»
Ρώτα την: «Πόσες δουλειές έχεις αλλάξει;»

Με αυτή την ερώτηση θα μάθεις το ποσό εύκολα βαριέται διότι, μια γυναίκα που «ψάχνεται» δεν μένει στην ίδια δουλεία , στο ίδιο πόστο, στην ίδια εταιρία εφ’ όρου ζωής. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι,  κάποια που  βαριέται εύκολα ανακαλύπτει καινούργια πράγματα και γίνεται πιο δραστήρια και δημιουργική! Βέβαια να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις..

Αντί να την ρωτήσεις: «Θα με ξυπνήσεις ποτέ με στοματικό;»
Ρώτα την: «Κρατάς ατζέντα με τις υποχρεώσεις σου;»

Θα είσαι τυχερός  αν είναι αρνητική η απάντηση της διότι εδώ φαίνεται πόσο αυθόρμητη είναι στην καθημερινή της ζωή. Αν πάλι απέναντι σου έχεις ένα filofax με ντεκολτέ και πόδια είναι είναι πιθανό, σε κάνα χρόνο από τώρα, να κάνεις σεξ κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 ακριβώς!

Αντί να την ρωτήσεις: «Θα κάτσεις να σε δέσω/ βρίσω/ δείρω ;»
Ρώτα την: «Ποιο είναι το πιο παράξενο φαγητό που έχεις φάει;»

Με αυτή την ερώτηση θα καταλάβεις αν η γυναίκα που έχεις απέναντι σου είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει νέα πράγματα και εμπειρίες που στο τέλος μπορεί και να μην τις αρέσουν  ή πολύ απλά αν είναι της άποψης «βαδίζουμε σε σταθερά και ασφαλή μονοπάτια!!». Θα έλεγε «ναι» σε λίγο spanking ή θα έχει ήδη ντυθεί όσο εσύ έχεις ακόμη το χέρι στον αέρα;

Αντί να την ρωτήσεις: «Σε πειράζει να κάνουμε sex σε δημόσιο χώρο;»
Ρώτα την: «Θα έκανες μαζί μου bungee jumping;»

Αν απαντήσει  θετικά πάει να πει ότι σε εμπιστεύεται και θα ξεπέρναγε τα όρια της μαζί σου αν από την άλλη έχει αρνητική άποψη για όλο αυτό μην σε πάρει από κάτω, εξάλλου η εμπιστοσύνη κτίζεται με τον καιρό!

Αντί να την ρωτήσεις: «Τι θα έλεγες για ένα τρίο;»
Ρώτα την: «Τι γνώμη έχεις για τους γκέι που υιοθετούν παιδιά;»


Αυτή η απλή ερώτηση θα σε κατατοπίσει για το πόσο ελαστική είναι στον ορισμό του «νορμάλ». Ανοιχτή σε νέα οικογενειακά μοτίβα ίσως σημαίνει και ανοιχτή σε νέα σεξουαλικά σχήματα. Ίσως πάλι όχι. Αλλά χάνεις κάτι να ρωτήσεις;