Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

H Microsoft σχεδιάζει την δική της τηλεόραση



Τη δική της ξεχωριστή τηλεόραση έχει αρχίσει να σχεδιάζει η Microsoft. Συμφώνα με πρόσφατη δημοσίευση της “The Daily“, ο αμερικανικός κολοσσός έχει έρθει σε επαφή με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες τηλεοράσεων, όπως οι Sony και Vizio. 

Η εταιρεία σκέπτεται μια ενσωμάτωση της τεχνολογίας Kinect σε μελλοντικές HDTV, χωρίς να απαιτείται η χρήση Xbox 360. Το Kinect TV( όπως πιθανόν ονομαστεί) θα μπορεί να αναγνωρίζει συγκεκριμένους χρήστες και να προγραμματίζετε ανάλογα με τις συνήθειες ή την ηλικία του θεατή, να συνεχίζει προγράμματα που έμειναν στη μέση, να βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με κάποιο PC. Όλα αυτά πιθανόν χωρίς τη χρήση τηλεκοντρόλ, εφόσον το Kinect θα μας επιτρέπει να αλλάζουμε κανάλια με μια απλή χειρονομία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρεία έχει βάλει στόχο την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος και όπως φαίνεται δεν θα σταθεί κανένας εμπόδιο.

H Microsoft έρχεται τελευταία στην υλοποιήσει της δικής της τηλεόρασης, με πρώτη εταιρεία δημιουργίας την Samsung και το Smart Tv και δεύτερη τη Google Tv, ενω στο παιχνίδι ετοιμάζεται να μπει και apple.



Πηγή:stickernews.wordpress.com