Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διάβασμα και νοικοκυριό


Eξεταστική, άγχος αλλά πρέπει να συγγεντρωθείς και να διαβάσεις! Κάθεσαι λοιπόν, σελίδα 1 , αλλά τι να δεις;;
Δεν έχειϛ συγυρίσει το δωμάτιο σου το τελευταίο δίμηνο;;;; Απαράδεκτο, πρέπει αναγκαστικά να διακόψειϛ και να συγυρίσεις οπωσδήποτε αλλιώς δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Τα άδεια μπουκάλια των αναψυκτικών που κάποτε έμοιαζαν να συμπληρώνουν το ντεκόρ του δωματίου σου ξαφνικά σου φαίνονται απαίσια! Τα ρούχα που πλέον εχουν γίνει δεύτερο χαλί επίσης!
Χάνεις 2 ώρες από το χρόνο σου αλλά το τακτοποίησεϛ καλύτερα κι από την μαμά!!
Πίσω στο γραφειο σελίδα 1... ... όταν ξαφνικά. . . θυμάσαι ότι πρέπει να βάλεις πλυντήριο γιατί δεν θα έχεις τι να φορέσεις το βράδυ!!! Αλλά λες ενταξει αφού θα το κάνω που θα το κάνω ας τα πλύνω στο χέρι!
Με αυτά και με αυτά πείνασες!! Ρίχνεις μια γρήγορη ματιά και βλέπειϛ παντού φυλλάδια από delivery που παραγγέλνεις τον τελευταίο χρόνο και τότε συνειδητοποιείς οτι... δεν τρώϛ υγιεινά! Οπότε ξεσκονίζεις τις κατσαρόλες σου και ξεκινάς αμέσως να μαγειρέυεις σπιτικό φαγητό! Κάθεσαι στο γραφείο σελίδα 1 αλλά νύχτωσε και νύσταξες πλέον.

Ηθικό δίδαγμα: Εξεταστική όλο τον χρόνο για πιο καθαρό σπίτι, πεντακαθαρα ρούχα και διατροφή βγαλμένη απο τα βιβλία της Βέφας!