Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το τσαντάκι του Sport Billy

Όλοι έχουμε την κλασική φίλη που όταν πας να την πάρεις από το σπίτι με την τόσο μεγάλη τσάντα που κουβαλάει την πηγαίνεις καταλάθος στο αεροδρόμιο! Οι γυναίκες έχουνε βρει έναν καταπληκτικό τρόπο να γυμνάζουν τους δικέφαλους τους, έχετε δοκιμάσει να την σηκώσετε;;

Έχει μέσα ο,τι μπορεί να σκεφτεί ακόμα και το πιο άρρωστο μυαλό, σαν το τσαντάκι του Sport Billy ενα πράγμα , όταν γίνει πόλεμος θα επιβιώσουν άνετες σαν τις κατσαρίδες  μονο που εκείνες αφού τελειώσει  θα είναι και βαμμένες!

Ας πούμε μερικά πράγματα : Πρώτο και καλύτερο το καλογυαλισμένο κινητό που έχει ακόμα το πλαστικό κολλημένο στην οθόνη εδώ και 3 χρονια για να μην χαλάσει, απαραίτητα με wi-fi για να μπαίνουν στο facebook και να προλάβουν να κάνουν πρώτες like στον γκόμενο, που γουστάρουν εδώ και τρία χρονια κι αυτός τις φτύνει,που μόλις ανέβασε τυχαία pic που τον έβγαλε ένας φίλος του χωρίς να το ξέρει και κοίτα να δεις δεν φοράει μπλουζάκι!!! Επίσης απαγορεύεται να πιάσεις το κινητό της γιατί θα ανακαλύψεις φωτογραφίες με φόντο την λεκάνη ( αν είσαι τυχερός με κατεβασμένο καπάκι) που κοιτιέται στον καθρέφτη έχει σουφρωμένα τα χείλη και το ντεκολτέ φορα παρτίδα.

Ξέφυγα από το θέμα συγγνώμη συνεχίζουμε....

Μάσκαρα ρούζ skies και δεν ξέρω πως λέγονται τα υπόλοιπα, λογικό για φαντάσου να συμβεί κάτι και να είναι άβαφες είναι σαν να πηγαίνεις σε αποκριάτικο party και να σου πέσει η μάσκα... Δεν λέει θα δουν ποιος είσαι!!!

Πάμε στο πορτοφόλι, σε διαστάσεις είναι περίπου σαν την λαδόκολλα που τυλίγουμε τα σουβλάκια κατά προτίμηση τιγρέ για να δείχνει και την αγρια πλευρά τους.

Μέσα στην τσάντα υπάρχουν αποδείξεις από ότι έχουνε αγοράσει στην ζωή τους, ΔΕΗ, ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ, το σουβλατζίδικο του κυρ μήτσου, το κομμωτήριο της Τασίας κλπ κλπ!! Σελίδες από εφημερίδες περιοδικά πεταμένες μέσα.. ... Να μην φαίνεται άδεια σου λέει!!!

Για το μονο που τις δικαιολογώ είναι οι σερβιέτες που κατά περίεργη σύμπτωση όταν μια κοπέλα ανοίξει την τσάντα της είναι το πρώτο που φαίνεται δεν ξέρω γιατί, κι αν τις ρωτήσεις θα σου πει όχι ρε δεν είναι!!!!

Ένα πράγμα μονο δεν έχουνε... Ποιο είναι αυτό?? Αυτό που χρειάζεσαι εσύ ο,τι κι αν είναι αυτό!!!!